Industry Info  
Festo
Festo

Legrand стартира програма в областта на Интернет на нещата в България - 16.06.2017

16.06.2017   |   Начало»Проекти
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова
Френският производител на продукти и системи за електрически инсталации и информационни мрежи Legrand представи иновативна програма ELIOT в областта на Интернет на нещата, която ще стартира в България.
 
Програмата ELIOT е част от стратегията на компанията за развитие на свързани устройства за "умни домове". Представените продукти се отличават със стилен дизайн, иновативност, интуитивност и възможности за персонализация. Legrand постави фокус на три от тях – нов видео домофон Classe 300X12E със 7-инчов дисплей и интегрирана WiFi свързаност, свързан термостат Smarthere също с интегрираната WiFi връзка, както и свързана видео шпионка, която се монтира без окабеляване и разполага с широкоъгълна инфрачервена камера с LED подсветка.
 
"ELIOT продуктите са подходящи както за реновация на съществуващи сгради, така и за новостроящите се. Трансформацията на стандартните електрически инфраструктури към "умни” свързани устройства на практика увеличава комфорта на потребителя в дългосрочен план", поясни директорът на Legrand България Людмил Даскалов.
 
"Като важен фактор в дигиталната трансформация на индустрията, ние в Legrand инвестираме сериозни средства и ресурси в разработката и производството на свързани решения и продукти, както за бизнес клиентите, така и за крайните потребители", сподели мениджърът на компанията за Централна и Източна Европа Иван Хейда.
     
Източник: Legrand

Ключови думи: Legrand   ELIOT   Интернет на нещата   видео домофон   Classe 300X12E   термостат   Smarthere   видео шпионка  

Област: Технологии  

Fanuc
АББ България ЕООД
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас
СПМ Инструмент България ЕООД

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Eвромаркет компресорс
Последно от Проекти
Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯОНЛАЙН СЪБИТИЯБизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбития
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...