Industry Info  
Festo
Festo

БСК представя изложението за инсталации за дома и промишлеността MCE Expocomfort

14.06.2017   |   Предстоящо
 
Българската стопанска камара и ИЧЕ – Италианската търговска агенция и Reed Exhibition, Италия, организират представяне на 41-ото издание на италианското изложение MCE Expocomfort, което ще се проведе от 13 до 16 март 2018 г. в Милано.
 
MCE Expocomfort е специализиран панаир в областта на инсталациите за дома и промишлеността, ОВК и възобновяема енергия, на който ще бъдат представени всички новости на италианския пазар в сектор ОВК, свързани с производство и дистрибуция. Български компании също ще имат възможност да се включат в събитието като изложители.
 
Изложението е насочено към икономически оператори от сектора на битовите и промишлени инсталации в ОВК, ВиК, ВЕИ, когенерация, изолации, енергоспестяващи решения, третиране на вода, санитария, смесители, оборудване за бани. Официалното му представяне ще се състои в сградата на БСК, София, на 14 юни т.г. Регистрациите са отворени до 9 юни т.г. или до изчерпване на местата.
 
За записване за участие може да изпратите попълнен формуляр за регистрация на Теодора Сотирова, тел.: 02 932 0934, E-mail: ierc2@bia-bg.com.
     
Източник: БСК

Ключови думи: БСК   MCE Expocomfort   инсталации за дома и промишлеността   ОВК   ВиК   ВЕИ  

Област: Предстоящо  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас
BMG

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
B2N
TME

Последно от Предстоящо

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитиятаЕкспертно
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...