Industry Info  
Festo
Festo

Синхрон-С изгради система за противопожарна защита в Българска банка за развитие

17.05.2017   |   Реализации
 
Синхрон-С завърши проект за пожарна безопасност в новата административна сграда на Българска банка за развитие в центъра на София, съобщиха от компанията. Проектът обхваща проектиране, доставка и монтаж на оборудване, пускане в експлоатация и техническа поддръжка на система за противопожарна защита в новото сървърно помещение на банката. Компанията е изградила инсталации за автоматично пожарогасене с гасителен агент инертни газове, локална система за пожароизвестяване и сигнализация и аспирационна система за въздушни проби за ранна детекция на дим.
 
"Комбинираното взаимодействие на трите типа инсталации осигурява най-добрата стратегия за защита от пожар на сървърни помещения. Локализирането на пожара става на много ранен етап, така че на практика не съществува опасност от възпламеняване или разрастване. Евентуален пожар може да бъде предотвратен в рамките на секунди като през това време оборудването не спира да работи. Това осигурява непрекъснатост на работния процес, максимална надеждност и ефективност на противопожарната защита, което е от първостепенно значение не само за настоящия проект, но е и основен принцип в работата на Синхрон-С", коментират от компанията.
     
Източник: Синхрон-С

Ключови думи: Синхрон-С   Synchron-S   противопожарна защита   Българска банка за развитие  

Област: Реализации  

Fanuc
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас
Тех Индустри България

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
EcoIndustries

Последно от Реализации

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПредстоящоОбяви за работаПроекти
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...