Industry Info  
Festo
Festo - A banner

Днес се откриха международните изложения MachTech&InnoTech и Вода София

04.04.2017   |   Събитията
 
Международното изложение за машини, оборудване и инструменти MachTech&InnoTech и 11-ото издание на международно изложение Вода София официално стартират днес в Интер Експо Център. Двете събития ще бъдат отворени за посетители до 7 и 6 април съответно.
 
В MachTech&InnoTech участват над 120 компании от България, Италия, Унгария, Чехия, Швейцария, Румъния, Турция и др., представящи 250 световни бранда. Освен презентации за новости в металообработката, машиностроенето и 3D печата, в съпътстващата програма са предвидени и срещи за бизнес коопериране и технологичен трансфер, организирани от БСК и Enterprise Europe Network. На форума ще бъдат връчени и наградите на Индустриален клъстер "Електромобили" (ИЕКМ).
 
Изложението Вода София от своя страна приветства над 50 фирми представители и дистрибутори на световни производители, които ще покажат редица възможности за пестена на водата и опазване на водните ресурси. Паралелно с него днес ще се проведе и 9-ата международна конференция за водния сектор Булаква на тема "Синя кръгова икономика", чийто акцент е напредъкът по проектите, изпълнявани по оперативна програма "Околна среда 2014-2020". На 5 април пък ще бъде представена технология за безизкопна рехабилитация на канализации.
 
Паралелно с изложенията се провежда и младежкия форум "Аз Инженерът".
     
Източник: ИЕЦ

Ключови думи: ИЕЦ   MachTech&InnoTech   Вода София   Булконтрола   Аз Инженерът   ИКЕМ   БСК   EEN  

Област: Събития  

Мозайка
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Л-Клас
Тех Индустри България

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас специализиран бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДУСТРИЯ
на портала IndustryInfo.bg.
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


LD

Последно от Събитията

Fanuc
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯТехнологииБизнесОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПроектиКариериПредстоящоОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...