Industry Info  
Festo
Festo

Утре стартират паралелните събития на Виа Експо

06.03.2017   |   Събитията
 
Екологични, икономически изгодни и надеждни технологии ще бъдат представени от компании от 13 държави на международното изложение EE и ВЕ (енергийна ефективност и възобновяема енергия), Smart Cities (интелигентни градове) и Save the Planet (управление на отпадъци и рециклиране), което се организира от 7 до 9 март т.г. от Виа Експо в ИЕЦ, София, заедно с три паралелни еднодневни конференции. 
 
Посещението на изложението е възможност за посетителите да се запознаят с реалните ползи от въвеждането на иновативни решения с приложение във всяка индустрия, общините и бита, както и за намиране на бизнес партньори. 55% от изложителите са от чужбина и плануват да разширяват дистрибуторската си мрежа в България и региона, поясняват от Виа Експо.
 
Част от акцентите по време на събитията ще са: Единствената лаборатория за изпитване на твърди биогорива, биоразградими отпадъци и компост и иновативен център за изследване, анализ и наблюдение на качеството на въздуха; Фотоволтаици с висока ефективност, достигаща 18,3%  при монокристални и 17% в поликристални модули; Промишлени котли за биомаса в диапазон от 500 киловата до 15 мегавата; Системи за отопление на биомаса и термопомпи; Винт технология за доставяне на енергия с помощта на винтове в обратна посока, за приложения при местности с нисък наклон; Услуга "Eнергиен одит"; Платформа за обработка на данни в реално време, спестяваща 80% от оперативните разходи по събиране на отпадъците; Енергийноспестяващо осветление с битово, офисно, улично, парково, градинско, индустриално приложение; Цялостни решения за когенерация и тригенерация; Системи за филтриране на въздуха, въздушни филтри, почистващи вентилационни системи; Решения за контрол на прах и миризми в текстилната, печатарската, дървообработващата и рециклиращата индустрия чрез финна водна мъгла и натурални агенти и др.
 
41 лектори от 11 държави ще участват в паралелните конференции, които ще се проведат заедно с изложенията. За уреждане на предварителни срещи с изложителите, както и за конкретни въпроси, посетителите могат да проведат директен онлайн разговор с фирмите – участници чрез виртуалната изложба на сайта.
     
Източник: Виа Експо

Ключови думи: Виа Експо   Via Expo   EE и ВЕ   Save the Planet   Smart Cities  

Fanuc
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
B2N

Последно от Събитията

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...