Industry Info  
Festo
Festo

Лектори от 16 държави представят рентабилни решения на изложенията на Виа Експо

28.02.2017   |   Събитията
 
По малко от седмица остава до старта на международните конференции и изложения ЕЕ и ВЕ, Smart Cities и Save the Planet, които ще се проведат в периода от 7 до 9 март т.г. в София. Организаторите от Виа Експо съобщават, че тази година ще вземат участие водещи компании и експерти от 16 държави, като акцент на изложенията ще са италианския, австрийския и норвежкия павилион.
 
Сред обсъжданите теми ще бъдат начините за оползотворяване на геотермалната енергия, опитът на Аржентина в областта на възобновяемата енергия, превръщането на отпадъците в ресурс, интелигентно управление на трафика, осветлението и измерване, професионално обучение за сгради с почти нулево потребление на енергия. Иновация Норвегия ще организира кръгла маса "Експоненциално здраве - как технологиите ще променят изцяло здравеопазването такова каквото го познаваме в следващото десетилетие?".
 
Какви са възможностите за прилагане у нас на успешни международни практики, как да финансираме своите проекти, както и какви са новите инициативи на европейско ниво са част от въпросите, на които ще отговорят лектори от Европейската комисия, Международната геотермална асоциация, Европейския съвет за геотермална енергия, Българската термопомпена асоциация, Европейската инвестиционна банка, Европейската асоциация за биогаз, Министерството на околната среда и водите и др.
 
"И тази година има изключително силно международно участие в изложенията. Фирмите търсят дистрибутори за България и региона. Ще видим интересни продуктови премиери - системи за производство и съхранение на възобновяема енергия, технологии за икономично отопление, решения за подобряване на енергийната ефективност и оборудване за превръщане на отпадъците в енергия и за рециклиране", споделят организаторите от Виа Експо.
 
От интерес за общините и фирми, предоставящи комунални услуги, ще са цялостни решения за наблюдение на процеса на потребление на електроенергия, за управление на събирането на отпадъци, базирано на облачните технологии и др.
     
Източник: Виа Експо

Ключови думи: Виа Експо   Via Expo   ЕЕ и ВЕ   Smart Cities   Save the Planet  

Област: Събития  

Fanuc
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
B2N

Последно от Събитията

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...