Industry Info  
Festo
Festo

Синхрон-С предлага иновативни решения за сигурна защита срещу пожар

21.12.2016   |   Технологии
 
Синхрон-С разрешава комплексни проблеми за пожарна безопасност в обекти с висок пожарен риск, каквито са промишлените предприятия, логистичните складове, обектите и съоръженията от енергетиката и телекомуникациите, високите обществени и административни сгради. Към момента компанията работи по проекти за внедряване на нови технологии или нестандартни специализирани решения в редица промишлени обекти.
 
Сред реализираните решения на компанията са инсталации за пожарогасене с водна мъгла и конвенционални водни инсталации с бързодействащи спринклери. За контролни зали с електрическо оборудване, архиви или сървърни помещения подходящи са инсталации с инертни газове аргон и азот, включително по технология с ниско налягане, както и чистите газови агенти FM-200 и Novec1230.
 
Вече 25 години дейността на Синхрон-С е свързана с предлагането на цялостни решения за противопожарна защита на обществени и промишлени обекти. Фирмата изгражда инсталации за пожароизвестяване и пожарогасене, като извършва пълния обхват от дейности, свързани с този процес – проектиране и узаконяване на проекта, доставка и монтаж на оборудването, въвеждане в експлоатация, техническа поддръжка и профилактика на инсталациите. Високото качество на оборудването, съвременната технология и професионалното изпълнение на всеки един етап са основни принципи в дейността на компанията.
 
“Синхрон-С поставя специален фокус върху превенцията на пожара, тъй като дейността на компанията е сързана със съхраняване на човешкия живот и имущество”, обясниха от компанията. Затова много важни етапи в дейността й са изготвянето на надеждно техническо решение, съобразено със спецификите на обекта, както и постоянният контрол и поддръжка на изградените вече инсталации в изрядно функционално състояние. “По този начин Синхрон-С създава цялостна ефективна система от защитни мерки за предотвратяване появата на пожари”, допълват от там.
     
Източник: Синхрон-С

Ключови думи: Синхрон-С   пожарна безопасност   водна мъгла   водни инсталации   бързодействащи спринклери   газови агенти   FM-200   Novec1230  

Област: Технологии  

Fanuc
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас
Тех Индустри България

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
EcoIndustries

Последно от Технологии

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПредстоящоОбяви за работаПроекти
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...