Industry Info  
Festo
Festo

МТГ търси мениджър по качеството

01.12.2016   |   Обяви за работа
 
Във връзка с увеличаване обема на производствената си дейност МТГ търси амбициозен и отговорен професионалист за позицията мениджър качество. Успешният кандидат е необходимо да притежава висше техническо образование и да познава стандарта ISO 9001:2000. Също така, той трябва да има умения за планиране, аналитичност, работа с документи и управление на времето. Задължителни изисквания към кандидата са много доброто владеене на английски език и отличната компютърна грамотност (MS Office, интернет), а като предимство ще се счита познаването на софтуер за статистическа обработка на данни и опит с инструменти за анализ на качеството.  
 
Основните отговорности на мениджъра качество са свързани с координирането и контролирането на всички процеси и дейности, свързани с управлението, измерването и подобряването на качеството на продукцията. Кандидатът се очаква да води активна комуникация с клиенти (както устна, така и писмена). 
 
За позицията е необходимо умение за организация и контрол върху процесите, свързани с внедряването, поддържането и усъвършенстването на СУК съгласно ISO 9001:2000, както и своевременно анализиране на данните за качеството и правилно водене на документацията за изделията и входящия контрол. 
 
Също така, кандидатът следва да съгласува, дава становища и предложения относно възможността за контрол върху всички изискващи се характеристики при запитвания от клиент. И не на последно място, мениджърът качество обучава работниците и служителите във връзка с изискванията на СУК и стандартите.
 
МТГ обединява водещи български заводи в областта на машиностроенето. Холдингът има утвърдени клиенти сред най-големите индустриални концерни в Западна Европа. Компанията инвестира в служителите си, като провежда непрекъснати обучения за повишаване на професионалната им квалификация. МТГ предлага отлични възможности за кариерно развитие в световно утвърдена компания, конкурентно възнаграждение, което отразява приноса на служителите, както и допълнителни придобивки, които са част от политиката на холдинга.
 
Кандидатите, проявяващи интерес към предложението, биха могли да изпратят своята автобиография на имейл: hr@mtgbg.bg.
     
Източник: МТГ

Ключови думи: МТГ   мениджър качество   ISO 9001:2000  

Област: Обяви за работа  

Fanuc
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас
Тех Индустри България

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD

Последно от Обяви за работа

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПредстоящоОбяви за работаПроекти
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...