Industry Info  
Festo
Festo

Нови възможности за допълнителна квалификация на професионалисти във ВиК сектора

15.11.2016   |   Кариери
 

Нови възможности за допълнителна квалификация на професионалисти във ВиК сектора бяха обявени от Българската асоциация по водите (БАВ). До края на годината ще се проведат два курса за моделиране на ПОСВ и водоснабдителни системи.

Курсовете са насочени към всички специалисти, проектанти, инженери и оператори, работещи в сферата на проектиране, строителство, консултантска дейност и експлоатация на ВиК мрежи и пречиствателни станции за отпадъчни води.

Първият курс - “Компютърно моделиране на процесите на пречистване в пречиствателни станции за отпадъчни води” – ще запознае участниците в курса с програмния интерфейс за моделиране на процеси в ПОСВ West. След това ще даде възможност за конструиране на технологична схема и провеждане на симулации за контрол и оптимизация на ПОСВ процесите. Курсът ще се проведе на 28 и 29 ноември т.г. Крайният срок за записване е 23 ноември.

Другият курс с предмет “Математическо моделиране на водоснабдителни системи”ще покаже функциите на разработения от DHI софтуер Mike Urban. Курсът ще даде възможност на участниците да се научат да създават и управляват базови водоснабдителни модели, както и да правилно да презентират и анализират резултатите от анализите, които софтуерът извършва. Курсът ще се проведе на 8 и 9 декември т. г. Крайният срок за записване е 30 ноември.

И двата софтуера, които ще бъдат представени на курса, са разработени от водещата в технологиите за вода компания DHI. Участниците в курсовете ще получат сертфикати за придобити практически умения за работа със специализираните софтуери. Желаещите повече информация или тези, които искат да подадат заявка за участие, могат да пишат на office@dhi.bg.

     
Източник: БАВ

Ключови думи: БАВ   DHI   ПОСВ   обучения  

Област: ВиК  

Мозайка
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Л-Клас
Тех Индустри България

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ВиК СЕКТОРА
на специализирания портал Water-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


LD

Последно от Кариери

Fanuc
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯТехнологииБизнесОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПроектиПредстоящоОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...