Industry Info  
Festo
Festo

Холдинг Загора модернизира промишлени обекти на пет свои дружества - 11.11.2016

11.11.2016   |   Начало»Проекти
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова
Холдинг Загора модернизира промишлени обекти и сгради на територията на пет от фирмите в структурата си с финансиране чрез инвестиционен кредит от Сосиете Женерал Експресбанк и Регионалния фонд за градско развитие по линия на JESSICA, съобщават от дружеството.
 
Средствата са използвани за закупуване на ново оборудване и реконструкция на производствени цехове, административни сгради и инфраструктура на някои от най-големите и най-стари промишлени съоръжения в южната индустриална зона на Стара Загора.
 
В резултат на инвестицията се повишава енергийната ефективност на сградите чрез ремонт на покривната изолация, подмяна на прозорците и асфалтиране на вътрешни пътища. Поставени са отопление и филтри за обезпрашаване в много от помещенията, което подобрява условията на труд, обясниха от компанията. Общо над 1000 служители в промишлените и в административните сгради ще имат възможност да работят в по-модерна, комфортна и природосъобразна работна среда.
 
„Без течове, с нова настилка и разкрасена фасада неефективно използваната стара сграда се превърна не само в удобно и желано работно място, но и в подходяща среда за инсталиране на модерни машини. Всичко това увеличи капацитета на предприятието и реализираните продажби", коментира Алис Мъгърдичян, мениджър „Инвестиции“ в Регионалния фонд за градско развитие. 
 
През следващите години фондът JESSICA ще продължи да разполага с финансов ресурс за подкрепа на на подобни проекти, като Стара Загора е най-активният сред градовете, в които Фондът осъществява дейност.
     
Източник: Холдинг Загора

Ключови думи: Холдинг Загора   Сосиете Женерал Експресбанк   JESSICA  

Област: Бизнес  

Fanuc
АББ България ЕООД
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас
СПМ Инструмент България ЕООД

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Eвромаркет компресорс
Последно от Проекти
Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯОНЛАЙН СЪБИТИЯБизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбития
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...