Industry Info  
Festo
Festo - A banner

БР Техника представя нови продукти и услуги в областта на пневматиката и хидравликата в София и Пловдив

18.10.2016   |   Събитията
 
Бюро за Развитие Техника ще представи най-новите пневматични продукти на европейския производител Aventics със събития в София и Пловдив съответно на 20 и 21 октомври.
 
По време на събитието в София, което стартира в 10:00 часа на ул. Витиня 2Ж, компанията ще представи новата сервизна и производствена база. Демонстрациите, изпълнени от сервизните инженери на компанията, ще вкючват тест и настройка на аксиално-бутална помпа на специализиран стенд на Bosch Rexroth, дефектация и сглобяване на помпа, тест на хидравлични разпределители, асемблиране на хидравличен агрегат, анализ на хидравлично масло за наличие на механични примеси и вода и др. Освен това ще бъде демонстрирана филрационна система за премахване на твърди частици и вода на датския производител C.C.Jensen A/S.
 
Основен акцент на събитието в Пловдив ще бъдат продуктите на Bosch Rexroth и Aventics за автоматизация. Както и семинарът на тема "Ергономия на работното място" с гост-лектор проф. Драганов от машиностроителния факултет на ТУ-София, който ще разкаже за ползите и предимствата от ергономията на работното място.” С помощта на специализиран софтуер MTpro на Bosch Rexroth ще бъде демонстрирано проектирането на ергономично работно място.
 
Акцент и на двете събития ще е "Aventics Roadshow Truck 2016" – изложбеният камион за демонстрация на пневматичните продукти на Aventics пристига в България като част от успешната си обиколка из цяла Европа. Участниците в събитията ще имат възможност да се запознаят в детайли с най-новите продукти в областта на пневматиката на водещия европейски производител."
     
Източник: БР Техника; Снимка: Aventics

Ключови думи: БР Техника   Aventics   Bosch Rexroth   хидравлични разпределители   хидравлично масло   C.C. Jensen   филтрационна система   Aventics Roadshow Truck  

Област: Предстоящо  

Мозайка
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Л-Клас
Тех Индустри България

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас специализиран бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДУСТРИЯ
на портала IndustryInfo.bg.
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


LD

Последно от Събитията

Fanuc
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯТехнологииБизнесОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПроектиКариериПредстоящоОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...