Industry Info  
Festo
Festo - A banner

Каммартон Рентал и Xylem предлагат помпи под наем на българския пазар

27.09.2016   |   Бизнес
 
В рамките на сътрудничество между Каммартон Рентал и Xylem двете компании предлагат възможнoст за поръчка и доставка на помпите Godwin под наем на клиенти от българския пазар.
Според специалистите от Каммартон Рентал пълната гама помпи под наем са подходящи за всякакви предизвикателства, свързани с отстраняване на вода.
 
От компанията съобщават, че помпите Godwin намират приложение за поддържане на нивото във водни басейни, изграждане на байпас-връзки при ремонти на канали, отводняване на кариери за добив на инертни материали, изпомпване на утайки от басейни на пречиствателни станции, отводняване при екстремни ситуации, както и подаване на вода при гасене на пожари.
 
"С помпите, експертните решения на Xylem Godwin Rental, както и опита на Каммартон Рентал, клиентите ни могат да решат различни проблеми при използването на вода в производствени процеси и осигуряването на безопасност и сигурност при работа с вода", заявяват от Каммартон Рентал.
     
Източник: Каммартон Рентал

Ключови думи: Каммартон Рентал   Xylem   помпи Godwin   байпас-връзки   отводняване на кариери   инертни материали  

Област: Бизнес  

Мозайка
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Л-Клас
Тех Индустри България

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас специализиран бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДУСТРИЯ
на портала IndustryInfo.bg.
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


LD

Последно от Бизнес

Fanuc
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯТехнологииБизнесОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПроектиКариериПредстоящоОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...