Industry Info  
Festo
Festo

Очакват над 70 000 посетители на Maktek Eurasia 2016

07.09.2016   |   Предстоящо
 

Акцент на следващото издание на изложението Maktek Eurasia ще бъде новото поколение машини, оформящи бъдещето на Индустрия 4.0 в областта на производството. Събитието ще се състои между 11 и 16 октомври т. г. в Истанбул.

На изложбена площ от 120 000 кв. м, разпределена в 14 зали, водещи компании ще представят CNC машини, машини за листообработка, режещи инструменти, CAD/CAM, PLM софтуер, измервателна техника, устройства за качествен контрол, смазващи и охлаждащи системи и др. Организаторите очакват над 70 000 посетители от 75 държави.

"Събитието, което се провежда на всеки две години, е най-голямото по рода си в Евразия, като на предходното издание са участвали 1378 компании. Имаме подкрепата на Министерството на науката, индустрията и технологиите, Министерството на икономиката и над 30 чуждестранни представителства. Очакваме тази година на Maktek Eurasia за пръв път да бъдат представени около 1500 нови продукта", заяви главният директор на организаторите TUYAP Fair and Fair Services Илхан Ерсозлу.

     
Източник: TUYAP Fair and Fair Services

Ключови думи: TUYAP Fair and Fair Services   Maktek Eurasia  

Област: Машиностроене  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от Предстоящо

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...