Industry Info  
Festo
Festo

БТПП и София Тех Парк ще организират съвместни бизнес инициативи

16.08.2016   |   Бизнес
 
Българската търговско-промишлена палата (БТПП) и София Тех Парк планират да организират редица съвместни инициативи за подобряване на сътрудничеството между бизнеса, науката и
предприемачеството. Това става ясно от среща на изпълнителния директор на София Тех Парк Йолиан Иванов с председателя на БТПП Цветан Симеонов.
 
Двете организации са поели ангажимент в своята дейност да се фокусират върху решаването на проблеми във всекидневната работа на предприемачите и установяването на добри стопански практики, и по-конкретно – върху развитието и приложението на иновациите, анонсират от БТТП.
 
Постиженията ще бъдат лансирани и по линия на Съвета по иновации и развитие на технологиите при БТПП. 
 
Инкубаторът на София Тех Парк, който се очаква да бъде домакин на иновативни стартъп и спиноф компании, разполага с над 3500 кв. м. офис пространство. Освен офис пространство, инкубационната програма ще включва различни услуги в подкрепа на бизнеса и иновациите, които да ускорят развитието на компаниите.
 
Очакванията са научно-технологичният парк да се превърне в платформа, чрез която участниците в българската иновационна екосистема могат да се срещат, да обменят идеи и да участват в съвместни проекти.
     
Източник: БТТП

Ключови думи: БТТП   София Тех Парк   Йолиан Иванов   Цветан Симеонов  

Област: Бизнес  

Fanuc
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас
Тех Индустри България

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
EcoIndustries

Последно от Бизнес

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПредстоящоОбяви за работаПроекти
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...