Industry Info  
Дебулко
Дебулко

ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Parker Hannifin представи новия хидравличен маркуч R50TC/R56TC от серията ParLock Multispiral

Световният лидер в областта на технологиите за задвижване и управление на процеси Parker Hannifin, воден от основния принцип на проектиране на нов продукт – постигане на максимална ефективност, гъвкавост и дълъг експлоатационен живот, допълни серията си маркучи ParLock. Новите модели многоспирални хидравлични маркучи за високо налягане ParLock R50TC/R56TC се предлагат с 4 или 6 спирални намотки.
 
Новият хидравличен маркуч повишава ефективността и е пригоден за приложения, в които има тежки динамични натоварвания и работно налягане до 56,0 MPa, тъй като в днешно време хидростатичните задвижвания и затворените хидравлични контури работят при все по-големи стойности на налягането.
 
Хидравличните маркучи ParLock R50TC/R56TC притежават:
  • високи показатели на работно налягане;
  • гъвкава структура благодарение на 4- или 6-спиралната конструкция;
  • радиус на огъване не по-голям от спецификацията за хидравлични маркучи за високо налягане R15;
  • издържан тест до 1 000 000 импулсни цикъла при работно налягане от 120%.

Високоефективната система на ParLock на Parker работи с престъргване на маркучите и е специално предназначена за много тежко натоварени приложения, при които се изисква повишена безопасност. При разработката са взети предвид и специфичните нужди на клиентите, за които е от изключително значение хидравличните маркучи, които се използват в техните приложения, да бъдат с вътрешно и външно престъргване при изработката на връзката им с фитингите.
 
При проектирането на ново оборудване съществува тенденция нивата на работното налягане да се увеличават. Затова при разработката на R50TC/R56TC целта на Parker е да се постави акцент върху приложенията с тежки динамични натоварвания. Паралелно на това, новата серия хидравлични маркучи R50TC/R56TC цели да удължи работата на маркучите в такива хидростатични системи и при общи хидравлични системи с високо работно налягане.
 
В паралел с натоварването от високите работни налягания, хидравличните маркучи се подлагат и на големи външни механични натоварвания, които възникват в резултат на монтажа на хидравличните маркучи в инсталацията, както и при движението им при работа. Тези натоварвания и силите от тях оказват влияние в зоните на фитингите на хидравличния маркуч и в преходните зони между маркуча и фитинга, като за предотвратяване на разкъсването на връзката им в зоната на контакт е необходимо да се използват висококачествени компоненти с висока износоустойчивост, якост и доказана съвместимост.
 
Хидравличните маркучи R50TC/R56TC са одобрени за употреба и с фланцови фитинги в права, 45° и 90° конфигурация и налягане до 56,0 MРa за приложения с особено големи натоварвания. Новата серия маркучи ParLock притежават и надеждното и добре познато покритие TC (Tough Cover), което осигурява висока абразивна устойчивост на хидравличните маркучи при триене маркуч-в-маркуч и маркуч-в-друг обект.
 
За Паркър Ханифин
С годишен оборот от продажби от 13 млрд. щатски долара, Паркър Ханифин e световен диверсифициран производител и лидер в областта на технологиите, техническите решения и разработката на системите за задвижване и управление на процеси в индустрията. Паркър непрекъснато създава, усъвършенства и внедрява модерни прецизни инженерингови решения за различни приложения - от мобилната техника, всякакви индустриални приложения и се стигне до космическите технологии. С близо стогодишна история, компанията днес присъства директно в над 50 страни по света и има около 58 000 служители. За последните 58 години Паркър постоянно увеличава изплащаните дивиденти на акционерите си, което я поставя в топ 5 на рекордите на S&P 500 index за дългосрочно функциониращи компании с постоянно увеличаван дивидент към собствениците на акции. За повече информация можете да посетите интернет страницата на компанията www.parker.com или информационната страница за инвеститорите investors.parker.com.
 
За контакти:
Търговското представителство на Паркър за България
Гр. София 1301, ул Позитано №9, бл 1, вх, Б, ет 2, офис №3.
Инж. Даниел Кузманов
Тел: +359 888 765 455
Факс: +359 2 980 13 44
 
     
Източник: Паркър Ханифин

Ключови думи: Паркър Ханифин   Parker Hannifin   хидравлични маркучи  

Fanuc
ABB Bulgaria
FANUC
Подобни статии
Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас
СПМ Инструмент България ЕООД

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


е-книга Декарбонизация, април 2024
Последно от ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯОНЛАЙН СЪБИТИЯБизнесИндустриално видеоПредстоящоОбяви за работаПроектиТехнологииОбществени поръчки/ТърговеСъбитияЕкспертноКариери
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...