Industry Info  
Дебулко
Дебулко

ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Parker Hannifin представи комплексно решение за максимални работни резултати при маркучите с голям диаметър

Световният лидер в областта на технологиите за задвижване и управление на процеси Parker Hannifin представи на пазара разширената си гама хидравлични маркучи с голям диаметър Big Bore. Новите продукти са разработени на база на добре познатите маркучи и фитинги за средно налягане No-Skive и хидравличните маркучи с престъргване и фитинги за високо налягане ParLock.
 
Разширената гама хидравлични маркучи едновременно дава отговор на клиентските изисквания за продукти, които могат да работят при максимални налягане и дебит, както и решение на необходимостта от маркучи с максимална абразивоустойчивост и дълъг живот при изключително тежки работни условия.
 
Big Bore се предлагат на пазара в размери -40 и -48 и са подходящи както за контурите на хидравличните системи с високо налягане, така и за тези с ниско налягане. Свойствата на материала, от който са изградени покритията на хидравличните маркучи, позволяват тяхното използване за приложения с големи натоварвания, при които се изисква по-дълъг експлоатационен живот.
 
В съответствие с останалите продукти на Parker, маркучите Big Bore изцяло покриват и надвишават изискванията на стандарта ISO 11237 относно импулсните цикли на промяна на налягането в съчетание с повишен дебит на потока. TC-покритието (Tough Cover), с което се произвеждат маркучите Big Bore, осигурява максимална износоустойчивост. Освен това Big Bore могат да се използват и в минната и добивна промишленост - официално одобрени са от организацията за охрана и хигиена на труда в минната и добивна промишленост на САЩ - MSHA (Mine Safety and Health Administration).
 
Основното приложение на хидравличните маркучи обхваща следните области:
  • Хидростатични хидравлични трансмисии;
  • Нагнетателни контури, например в шприц машини;
  • Контури за обратно оттичане в земекопни и други минни машини;
  • Задвижване на цилиндри с големи размери;
  • Морски платформи;
  • Ротационно пробиване в комбинация с API 7K спецификацията;
  • Открити и подземни мини.
Цялостното решение с хидравличните маркучи с голям диаметър Big Bore позволява на потребителите на Parker да получават широка гама от продукти, осигуряващи ефективно производство.

За Паркър Ханифин
С годишен оборот от продажби от 13 млрд. щатски долара, Паркър Ханифин e световен диверсифициран производител и лидер в областта на технологиите, техническите решения и разработката на системите за задвижване и управление на процеси в индустрията. Паркър непрекъснато създава, усъвършенства и внедрява модерни прецизни инженерингови решения за различни приложения - от мобилната техника, всякакви индустриални приложения и се стигне до космическите технологии. С близо стогодишна история, компанията днес присъства директно в над 50 страни по света и има около 58 000 служители. За последните 58 години Паркър постоянно увеличава изплащаните дивиденти на акционерите си, което я поставя в топ 5 на рекордите на S&P 500 index за дългосрочно функциониращи компании с постоянно увеличаван дивидент към собствениците на акции. За повече информация можете да посетите интернет страницата на компанията www.parker.com или информационната страница за инвеститорите www.phstock.com.
 
За контакти:
Търговското представителство на Паркър за България
Гр. София 1301, ул Позитано №9, бл 1, вх, Б, ет 2, офис №3.
Инж. Даниел Кузманов
Тел: +359 888 765 455
Факс: +359 2 980 13 44
 

 

     
Източник: Паркър Ханифин

Ключови думи: Паркър Ханифин   Parker Hannifin   хидравлични маркучи  

Fanuc
ABB Bulgaria
FANUC
Подобни статии
Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас
СПМ Инструмент България ЕООД

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


Sales Club Conference 2024
Последно от ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯОНЛАЙН СЪБИТИЯБизнесИндустриално видеоПредстоящоОбяви за работаПроектиТехнологииОбществени поръчки/ТърговеСъбитияЕкспертноКариери
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...