Industry Info  
Festo
Festo

Иновациите в електроапаратурата ще бъдат един от акцентите на Булконтрола 2016 - 01.04.2016

Иновативните технологии в областта на електроапаратурата ще бъдат един от акцентите в 44-тото издание на изложението за контролно-измервателна апаратура, аналитичнo и лабораторно оборудване, електроапаратура, системите за мониторинг и опазване на околната среда Булконтрола, което ще се проведе от 5 до 8 април 2016 г. в ИЕЦ, София.
 
Изложителите ще представят модерни средства за анализ на токопреносни мрежи, системи за диагностика на трансформатори, уреди за мониторинг на електромагнитни полета. Част от фирмите се фокусират все повече в индустриалната метрология, качествения контрол и автоматизацията, отбелязват организаторите от ИЕЦ.
 
Сред многообразието от нови решения ще бъдат предложени и системи за анализ и мониторинг във водния сектор, уреди за приложение в екологията, нови решения за мониторинг на температурата и налягането, лазерни следящи системи, електромагнитни дозиращи помпи, индустриален компютърен томограф и др. 
 
Булконтрола ще се проведе заедно с изложението за машини, технологии и индустриално оборудване Machtech & Innotech. В рамките на двете събития на 7 април ИЕЦ, БСК и Enterprise Europe Network организират за четвърта поредна година двустраннните бизнес срещи за търговско коопериране и технологичен трансфер B2B MatchMaking. Миналата година се проведоха 170 срещи с компании от Холандия, Белгия, Тунис, Испания, Турция, Сърбия и др.
 
От 5 до 7 април в ИЕЦ ще се проведе и 10-oто юбилейно издание на водещото изложение за водния сектор Вода София.
     
Източник: ИЕЦ

Ключови думи: ИЕЦ   Булконтрола   Machtech & Innotech   B2B MatchMaking  

Област: Измервателни техника  

Fanuc
АББ България ЕООД
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас
СПМ Инструмент България ЕООД

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Eвромаркет компресорс
Последно от Технологии
Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯОНЛАЙН СЪБИТИЯБизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбития
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...