Industry Info  
Festo
Festo

Save the Planet ще представи добри реализирани практики за управление на отпадъците

25.03.2016   |   Бизнес
 
Редица говорители ще представят добри реализирани практики по време на еднодневната конференция за управление на отпадъците Save the Planet, която ще се проведе на 5 април т.г. в София, съобщиха организаторите от Виа Експо.
 
Презентация относно целите на безалкохолната индустрия за устойчивото развитие на сектора ще изнесе Жана Величкова от Асоциацията на производителите на безалкохолни напитки. Инж. Васил Михов от Елит 95 пък ще говори за изградената инсталация за добив на биогаз, получен чрез анаеробно разграждане на животински тор, царевичен силаж и суроватка, както и ползите от инвестицията - оползотворяване на отпадъците, производство на електрическа и топлинна енергия, затворен цикъл на производство, справяне с екологичните предизвикателства.
 
Рециклирането на строителните отпадъци ще е друга тема, която ще бъде разгледана по време на конференцията. По нея ще говори Румяна Захариева от Строителния факултет на УАСГ и Камара на инженерите в инвестиционното проектиране. Тя ще насочи вниманието към постиженията при управлението на строителните отпадъци у нас през последните 5 години, предизвикателствата пред сектора, както и необходимостта от промяна на подходите за управление на отпадъците.
 
Повече информация за програмата на конференцията може да намерите тук.
     
Източник: Виа Експо

Ключови думи: Виа Експо   Via Expo   Save the Planet   безалкохолна индустрия   Елит 95   добив на биогаз   строителни отпадъци  

Област: Екология  

Fanuc
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
B2N

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...