Industry Info  
Festo
Festo

Изложители и лектори от 12 различни държави ще вземат участие в Save the Planet

11.03.2016   |   Бизнес
 
Тазгодишното издание на международното изложение Save the Planet, което ще се проведе от 5 до 7 април т.г., ще представи редица нови решения и добри практики за управление и рециклиране на отпадъци, съобщиха организаторите от Виа Експо. В събитието ще се включат директни изложители и лектори от 12 държави, които ще покажат как с помощта на модерни технологии от отпадъците може да се произведе биогаз, компост и вторични материали (пластмаса, стъкло, инертни материали за строителство и други).
 
Някои от въпросите, на които ще отговорят лекторите по време на своите презентации, са: Как България може да приложи модела на кръгова икономика; Как напредваме в управлението на строителните отпадъци и какво още предстои; Как да се справим с димните газове чрез прилагане на авангардна технология; Как безопасно да оползотворим твърдите битови отпадъци и да произведем енергия; И как да превърнем отпадъците в ресурс в хранително-вкусовата промишленост, селското стопанство и дървообработването.
 
Акцент на изложението ще са различни решения на компании от Австрия, България, Дания, Италия и Швейцария в областта на оборудване за третиране на хранителни отпадъци, съдове за компостиране и разделно сметосъбиране, редица иновативни решения за рециклиране на пластмасови отпадъци, шредери с висока производителност и ниска консумация на енергия, както и инсталация за производство на енергия от отпадъци с възвръщаемост на инвестицията от 3 до 5 години.
     
Източник: Виа Експо

Ключови думи: Via Expo   Виа Експо   Save the Planet   управление на отпадъци  

Област: Екология  

Fanuc
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
B2N

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...