Industry Info  
Festo
Festo

Синхрон-С въведе в експлоатация оросителна инсталация в Оргахим

01.03.2016   |   Реализации
 
Синхрон-С инсталира и въведе в експлоатация оросителна инсталация в Оргахим, гр. Русе. Проектът  в химическото предприятие обхваща проектиране, узаконяване, изграждане и техническа поддръжка на инсталация за оросяване и охлаждане с вода на резервоари с вместимост 700 тона, които са част от производствените съоръжения на Оргахим и са предназначени за съхранение на леснозапалими течности.
 
Новата инсталация осигурява максимална защита срещу пожарни инциденти и е част от останалата система за противопожарна защита на Оргахим, която по-рано беше изпълнена също от Синхрон-С и обхваща пожароизвестителна инсталация и инсталация за автоматично пожарогасене с водна мъгла в производствените и складовите помещения. 
 
"Оргахим е предприятие с висока опасност от възникване на пожар, тъй като производственият процес е свързан с използване на запалими или взривоопасни химически суровини. Затова е изключително важно противопожарната защита да бъде с максимални изисквания за безопасност. Синхрон-С е с дългогодишна практика в областта на проектирането, изграждането и обслужването на системи за пожарна безопасност. С новия проект компанията допринася за създаване на безопасни производствени условия, намаляване на риска от възникване на пожар и намаляване на загубите в промишлените предприятия", споделиха от Синхрон-С.
     
Източник: Синхрон-С

Ключови думи: Синхрон-С   Synchron-S   Оргахим   оросителни инсталации   противопожарни инсталации   пожароизвестителни инсталации   автоматично пожарогасене   химическа промишленост  

Област: Реализации  

Fanuc
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас
Тех Индустри България

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
EcoIndustries

Последно от Реализации

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПредстоящоОбяви за работаПроекти
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...