Industry Info  
Festo
Festo

Weidmueller ще представи решения за производството на бъдещето на Hannover Messe 2016

22.02.2016   |   Технологии
 
Weidmueller ще представи новаторски решения за производството на бъдещето по време на международното техническо изложение Hannover Messe, чието следващо издание ще се проведе от 25 до 29 април 2016 г. в Хановер, Германия.
 
Преди три години Weidmueller Group беше една от първите компании, които представиха напълно работоспособен прототип на самокоригираща се машина за щанцоване и огъване, способна да адаптира процеса на металообработката според качествата на използвания метал.
 
"Weidmueller сега осъществи и напредък в областта на обработката на големи масиви от данни и на аналитичните алгоритми. Когато става дума за превантивно техническо обслужване, Weidmueller предлага множество решения за изпреварваща поддръжка на машините, като за това са предвидени и удобни за потребителя, надеждни, дистанционни възможности", пояснява Михаел Матезиус, ръководител във фирмата, отговарящ за международното промишлено сътрудничество в областта на машиностроенето.
 
"Интегрирана индустрия – да открием решенията" – това е мотото, под което ще се проведе Хановерският панаир Hannover Messe 2016 г. От една страна, това мото има предвид свързването в единна мрежа на техническите системи на предприятието, а от друга – разработката на цялостни комплексни решения за клиентите. "Като доставчик на системни решения, който цени близостта до потребителите и иновационния подход, това мото идеално ни пасва", отбелязва Марион Зомерверк, завеждаща връзки с обществеността във фирмата. 
 
"През април, сред изделията за интерфейс на човека с машините, ще представим за първи път нашата пилотска кабина Industry 4.0 Cockpit, съответсваща на изискванията на новата концепция Индустрия 4.0. Това ще даде възможност на посетителите на щанда да управляват различни процеси посредством дистанционен достъп. Искаме да се възползваме от възможността, която ни се предоставя на панаира, да покажем, че Weidmueller не само разбира от усъвършенствани, интелигентни системи, но ги и вгражда в своята продукция и така ги предлага на пазара".
 
Weidmueller с особено задоволство посреща избора на страна партньор - САЩ. "САЩ в момента са в период на индустриално възраждане, дължащо се не на последно място на това, че цифровизацията -  област, в която тази страна е постигнала сериозни успехи – е нещо най-обикновено в производството днес. Американските ни потребители са много заинтересовани от Индустриалния интернет на вещите и от нашата продукция", продължава Зомерверк.
 
"Но и нашата дейност там, на място, също е свързана с развитието на стандартите за цифровизация на индустрията. Участваме, например, в изпълнителния съвет на ODVA (Open DeviceNet Vendors Association), сдружение със седалище в САЩ, чиято цел е развитието на съвместими помежду си информационни и комуникационни технологии, които да са с открит достъп за включване на устройства и да намерят приложение в автоматизацията на производството".
     
Източник: Вайд-Бул

Ключови думи: Вайд-Бул   Weid-Bul   Weidmueller   Hannover Messe   Хановерски панаир   интелигентно производство   Industry 4.0  

Област: Технологии  

Fanuc
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Robotics-Bulgaria.com

Последно от Технологии

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...