Industry Info  
Festo
Festo

До 26 февруари отстъпки за ранна регистрация в конференцията "Интелигентни градове"

17.02.2016   |   Бизнес
 
Организаторите от Виа Експо обявиха отстъпка при ранна регистрация до 26 февруари за конференцията "Интелигентни градове" 2016, която ще се проведе на 6 април т. г. в София.
 
В еднодневния форум ще вземат участие лектори от Австрия, Белгия, България, Норвегия, САЩ и Франция. Фокусът на конференцията ще бъде върху три приоритетни области: сгради, транспорт и енергия.
 
Томас Вониер, председател на Американския институт на архитектите, и Николай Гълъбов от Камарата на архитектите ще споделят най-новите тенденции в устойчивата архитектура. Кристина Дели от Конвентата на Кметовете ще набележи областите, в които българските общини могат да се развиват. Делегатите ще научат кои са бъдещите интернет приложенията в градовете и логистика. Сесията на Innovation Norway ще акцентира върху зелените иновации и ролята на клъстерите за повишаване на конкурентоспособността на бизнеса. Анелия Димова и Рени Антонова-Борисова от Министерството на транспорта, информационните технологии и съобщенията ще очертаят националната политика в областта на ИТ до 2020 г. Дан Станиашек от Европейския институт по енергийни характеристики на сградите сградите ще направи паралел между Полша и България по отношение на финансирането на проекти за интелигентни градове.
 
"Градският транспорт е в сърцето на бъдещите модели на мобилност. Това означава, че той трябва да вземе под внимание очакванията на гражданите и да предлага услугите, които те искат. Градският транспорт вече не е еднократно действие, а е интегрирано в цялостната верига на мобилността", обяснява Ралф Гамбета, което ще презентира интелигентна система за издаване на билети.
 
Конференцията "Интелигентни градове" ще се проведе паралелно с изложението Smart Cities от 5 до 7 април т. г. в ИЕЦ. Заедно със Smart Cities 2016 на 5 април ще бъдат открити специализираният форум ЕЕ & ВЕ (Енергийна ефективност и възобновяема енергия) и специализираното изложение и конференция за управление на отпадъци и рециклиране Save the Planet.
     
Източник: Виа Експо

Ключови думи: Виа Експо   Via Expo   Smart Cities   Интелигентни градове  

Област: Бизнес  

Fanuc
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
B2N

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...