Industry Info  
Festo
Festo

Иновативни технологии за управление на отпадъци по време на Save the Planet

29.01.2016   |   Технологии
 
Ежегодното изложение Save the Planet (5-7 април, София) ще събере водещи производители и доставчици на решения за управление на отпадъци и рециклиране. Сред потвърдилите участие изложители са Molinari, Weiss и фирма Братя Пашев.
 
“Нашето мото е "Шредирай по различен начин". Винаги залагаме на иновацията и енергоспестяването, когато проектираме нова машина“, коментира Лаура Квартерони от Molinari. Фирмата търси дистрибутор за България за реализиране на своята маркетингова стратегия. Тя предлага шредери за широк спектър материали – пластмаса, битови и промишлени отпадъци, автомобилни гуми, алуминий и др.
 
Датската компания Weiss в момента разработва нов продукт с широко приложение в селското стопанство и преработвателната промишленост. Фирмата има вече седем броя котли за изгаряне на биомаса, доставени на клиенти в България.
 
“Инвестициите в нашите инсталации са с възвръщаемост 3-5 години и това е начин за намаляване на енергийната зависимост от скъпите вносни изкопаеми горива и постигане на екологични ползи“, подчертава Бо Йохансен от Weiss.
 
Посетителитe на Save the Planet ще се запознаят и с комплексните решения за рециклиране на фирма Братя Пашев.
 
„Изложението е единственото специализирано бизнес събитие в областта на отпадъците у нас. Ние винаги предлагаме нови неща и технологии в определени насоки. Затова считаме, че нашето участие е задължително на тази изява“, обобщава управителят на компанията Николай Пашев.
     
Източник: Via Expo

Ключови думи: Via Expo   Виа Експо   Molinari   Weiss   Братя Пашев  

Област: Екология  

Fanuc
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
B2N

Последно от Технологии

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...