Industry Info  
Festo
Festo

Yokogawa ще представи нов температурен сензор на Булконтрола

22.01.2016   |   Технологии
 
Yokogawa Electric ще представи новия температурен сензор Distributed DTSX 3000 по време на изложението Булконтрола, което ще се проведе за 44-ти път от 5 до 8 април 2016 г. в ИЕЦ, София.
 
С разделителна способност от 1 м, този сензор може да измерва температурата посредством оптичнен кабел с дължина до 50 км. Това е осем пъти повече в сравнение с предходния модел DTSX 2000. Според Yokogawa, от гледна точка на измервано разстояние и резолюция, новият прибор е един от най-ефективните на пазара.
 
DTSX3000, който ще бъде представен на щанд С14, зала 4, е насочен към широк спектър от приложения в нефтената и газовата промишленост, хартиено-целулозната промишленост, металообработката, електроенергийния сектор и химическата промишленост. Сензорът е подходящ за приложение в предприятия и инфраструктури, в които е необходим мониторинг на температурата на големи разстояния или върху големи обекти. Възможните приложения включват детекция на течове на газ, на флуиди в цистерни и други големи производствени съоръжения, както и откриване на завишена температура в електропроводи.
 
Паралелно с изложението за контролно-измервателна апаратура, аналитичнoто и лабораторно оборудване, системите за мониторинг и опазване на околната среда Булконтрола 2016 в ИЕЦ ще се проведат 10-ата международна изложба Вода София, 6-ото издание на Machtech & Innotech, както и изложбите Eнергийна ефективност и възобновяема енергия и Save the Planet.
     
Източник: ИЕЦ

Ключови думи: ИЕЦ   Yokogawa   Distributed DTSX 3000   Булконтрола   сензори за температури   температурни сензори  

Област: Измервателна техника  

Fanuc
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
B2N

Последно от Технологии

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...