Industry Info  
Festo
Festo

Български компании с възможност за участие в индустриален форум в Мумбай

21.01.2016   |   Бизнес
 
Български компании са поканени да вземат участие в индустриалния форум Make-in-India Week, който ще се проведе от 13 до 18 февруари т. г. в Мумбай, Индия.
 
Събитието, организирано от индийското правителство, е насочено към чуждестранни инвеститори, които ще имат възможност за установяване на контакт с индийски компании и предприемачи, официални лица и представители на академичните среди.
 
Кампанията "Make in India" ("Направи в Индия"), която стартира през септември 2014 г., има за цел да привлече повече преки чуждестранни инвестиции в страната в сектор производство, с цел възвръщане високите нива на икономически растеж. Крайната цел е чрез привличане на чуждестранни производства в страната да се постигне в дългосрочен план годишен ръст на производствения сектор над 10%. 
 
Предстоящият форум Make-in-India Week включва няколко основни прояви: Make-in-India Center - изложба на най-новите иновативни продукти и постижения на индийското промишлено производство; CNN-Asia Business Forum - семинари, лидерски дискусии и кръгли маси относно икономическите предизвикателства, възможностите за инвестиции в Индия; Time India Awards - връчване на награди за постижения в производството; и др.
 
Секторите, върху които ще се фокусира събитието, са: космическа промишленост и отбрана, автомобилостроене, химическа и нефтохимическа индустрия, строителство, инфраструктурно развитие, хранително-вкусова промишленост, информационни технологии и електроника, индустриални машини и оборудване, фармацевтична промишленост, текстилно производство.
 
Българските компании, желаещи да участват в събитието, следва да се регистрират в сайта на Make-in-India Week.
     
Източник: ИАНМСП; снимка: Make-in-India Week

Ключови думи: ИАНМСП   Make-in-India Week   Mumbai Week  

Област: Бизнес  

Fanuc
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
B2N

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...