Industry Info  
Festo
Festo

Интелигентните технологии за сигурност ще бъдат акцент в Security Expo 2016

16.03.2016   |   Предстоящо
 
Съвременните интелигентни технологии ще бъдат акцент в следващото издание на изложението за сигурност и безопасност Security Expo, което ще се проведе от 16 до 19 март т. г. в ИЕЦ, София.
 
Изложителите ще представят усъвършенствани продукти и решения за пожарогасене и пожароизвестяване, видеонаблюдение, видеопроследяване, телекомуникации, IP мрежи, антитероризъм, сигурност на личните данни, гарантиране на дигиталните разплащания.  
 
"Досега наблягахме основно на сигурността в обществения сектор, в новата дигитална ера вече обръщаме специално внимание на сигурността във всички сектори на икономиката", обясниха организаторите Интер Експо Център. 
 
През тази година по-засилено ще бъде участието на компании от сферата на телекомуникациите и дигиталната сигурност. Сред акцентите ще бъдат също защитата на информацията при използване на мобилните устройства, възможностите на съвременните софтуерни приложения за управление на сигурността в дома, офиса, обществените сгради и инфраструктура. 
 
Паралелно с търговското изложение ще се проведат фирмени презентации и конференция за сигурността на дигиталните разплащания.
 
Security Expo ще се проведе за трета поредна година заедно с Българска строителна седмица – изложение за строителни материали, машини, енергоефективни технологии за изграждане и управление на дома. През 2015 г. в Security Expo взеха участие близо 50 изложители, а събитието бе посетено от над 8000 специалисти от България, Белгия, Германия, Гърция, Македония, Полша, Румъния, Русия, Словакия, Турция, Сърбия, Унгария, Чехия.
 
Security Expo 2016 се организира от ИЕЦ в партньрство с Българската търговско-промишлена палата под патронажа на Министерството на вътрешните работи. 
     
Източник: ИЕЦ

Ключови думи: ИЕЦ   БТПП   МВР   Security Expo   Секюрити Експо   технологии за сигурност  

Област: Предстоящо  

Fanuc
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
B2N

Последно от Предстоящо

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...