Industry Info  
Festo
Festo

НИГГГ избира доставчик на оборудване за хидрохимичен мониторинг

Националният институт по геофизика, геодезия и география обяви обществена поръчка за доставка и монтаж на оборудване и апаратура за хидрохимичен мониторинг на подземните води в долината на р. Огоста между гр. Чипровци и яз. Огоста по проект "Замърсяване на река Огоста с арсен – връзка между биогеохимичните процеси в почвите на заливната тераса и речната динамика".
 
Необходими са: автоматични системи за измерване на ниво, температура и специфична електропроводимост на подземни води, съставена от сензор (сонда) със съответните датчици и електроди и интегрирани със сензора модули за запаметяване и пренос на данни чрез GSM/GPRS; автоматична система за измерване на ниво, температура, специфична електропроводимост, активна реакция (рН), окислително-редукционен потенциал (ORP) и разтворен кислород в подземни води; полева система за походно измерване на температура, специфична електропроводимост, активна реакция (рН), окислително-редукционен потенциал (ORP) и концентрация на разтворен кислород на подземни води; специализирана система за пробовземане от подземни води посредством нискодебитно контролирано изпомпване от тръбни кладенци с необходимото оборудване към нея; походен електрически нивомер със звукова и светлинна сигнализация за измерване в тръбни кладенци на дълбочината на нивото на подземните води спрямо терена и др.
 
Прогнозната стойност на поръчката е 57 500 лв.
Срокът на валидност на публичната покана е 21 октомври т. г.
 
Допълнителна информация за техническите изисквания и условията за участие в процедурата може да откриете в сайта на института.
     
Източник: НИГГГ; снимка: rgbstock.com

Ключови думи: НИГГГ   хидрохимичен мониторинг   геохимичен мониторинг  

Област: Измервателна техника  

Fanuc
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Robotics-Bulgaria.com

Последно от Обществени поръчки/Търгове

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...