Industry Info  
Festo
Festo

Идеал Стандарт – Видима отпразнува края на лятната си стажантска програма

14.09.2015   |   Обучения
 
Със заключителното събитие "Часът на стажанта", в която взеха участие стажантите и техните ментори, на 4 септември официално бе закрита лятната стажантска програма на Идеал Стандарт – Видима за 2015 г. 
 
В програмата се включиха студенти от УНСС, Американския университет в Благоевград, Икономическия университет във Варна, ВТУ "Св. Св. Кирил и Методий", СА "Д. А. Ценов",  Нов български университет, ПУ "Паисий Хилендарски", ТУ Габрово, Лесотехническия университет в София.
 
През юли и август стажантите се запознаха с различни дейности в компанията, сред които финанси, счетоводство и контрол, електротехника, информационни технологии, организиране и планиране на производството, управление на материалите и др.
 
Сред целите на „Идеал Стандарт – Видима” АД в дългосрочен план е заложено търсенето и откриването на млади хора и тяхното професионално и кариерно развитие чрез стажантската програма, която е част от цялостната политика на компанията.
 
"Стажантската програма бе една възможност, едно приключение за мен, където придобих много знания и умения за работния процес в една голяма фирма. Опитът в отдел "Управление на материалите" ми даде добро начало в моя професионален път. Беше едно вълнуващо лято, изпълнено с много емоции и преживявания", сподели Анна Банева, стажант в отдел "Управление на материалите".
     
Източник: Идеал Стандарт – Видима

Ключови думи: Идеал Стандарт – Видима   Идеал Стандарт   стажантски програми  

Област: Обучения  

Мозайка
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Л-Клас
Тех Индустри България

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас специализиран бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДУСТРИЯ
на портала IndustryInfo.bg.
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


LD

Последно от Обучения

Fanuc
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯТехнологииБизнесОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПроектиПредстоящоОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...