Industry Info  
Дебулко
Дебулко

ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Паркър представи нова серия компактни ъглови клапани за приложение в агресивна среда

ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Направлението за управление на флуиди (Fluid Control Division) в Паркър Ханифин, световният лидер в областта на технологиите за задвижване и управление на процеси, представи на пазара новите компактни ъглови клапани от серията PA
 
 
В промишлени и технологични процеси в агресивна среда, използването на компактните клапани осигурява високи дебити на потока на флуидите. Клапаните са приложими за газове, течности, пара, всякакви видове разтвори на индустриални продукти или силно корозионно-агресивни вещества при температури от –10°C до 180°C. Клапаните от серия PA се предлагат в размери от 3/8" до 2 1/2" и работно налягане до 16 бара (232 psi). Тялото на клапана се предлага на пазара произведено от два вида неръждаема стомана - 304 или 316, а управляващият механизъм може да бъде изработен или от неръждаема стомана тип 204 или от алуминий.
 
 
Неръждаемата стомана прави клапаните серия PA изключително устойчиви и надеждни в системите за пренос на пара, в системите по пречистване на водите, във всички процеси в мините и най-вече в строго дефинираните и контролирани условия за почистване на системите в хранително-вкусовата и фармацефтичната индустрии. Паркър работи рамо до рамо с клиентите си в тези индустриални сектори, като разработва подходящи решения за ситемите им, с които им помагат те да работят по-ефикасно и по-чисто.
 
Двупътните ъглови клапани от серията PA работят като нормално затворени или нормално отворени и се предлагат с опция на дизайн с плавно затваряне за предотвратяване на хидравлични удар в системата. Те могат да се монтират във всяка позиция, независимо от посоката на движение на потока, като осигуряват плътно затваряне и дълъг експлоатационен живот. 
 
Клапаните на Паркър от серията PA покриват изискванията на Директива 97/23/ЕО за оборудване, работещо под налягане, и съответстват на уловията на Директива 94/9/ЕО за употреба на неелектрически съоръжения в потенциално експлозивни среди. Клапаните са създадени да издържат на условията на най-екстремните работни приложения и са тествани да работят отлично при използването им в тежки работни условия. 
 
Някои от моделите са налични на склад и могат да бъдат доставени в рамките на един ден. По този начин Паркър разполага с високоефикасните вентили, които са необходими в тези индустриални сектори и предлага възможността да ги достави бързо на клиентите си в цял свят!
 
Можете да научите повече за ъгловите клапани серия PA на Паркър от бюлетина или каталога на компанията. За най-новите решения и постижения на Направлението Управление на Флуиди на Паркър Ханифин може да откриете на parker.com/fcd.
 
Направлението Управление на Флуиди на Паркър Ханифин е световен лидер в областта на електромагнитните клапани за управление на движение, поток и налягане. Продуктовата линия се състои от вентилите Gold Ring™, Skinner Valve™, Sinclair Collins®, Lucifer™  и Jackes Evans™.
С производствените си мощности, стратегически разположени по целия свят, Паркър Ханифин има готовността да посрещне пазарните нужди на всички видове индустрии и процесите в тях.
 
За Паркър Ханифин
С годишен оборот от продажби над 13 млрд. щатски долара, Паркър Ханифин e световен диверсифициран производител и лидер в областта на технологиите, техническите решения и разработката на системите за задвижване и управление на процеси в индустрията. Паркър непрекъснато създава, усъвършенства и внедрява модерни прецизни инженерингови решения за различни приложения - от мобилната техника, всякакви индустриални приложения и се стигне до космическите технологии. С близо стогодишна история, компанията днес присъства директно в над 50 страни по света и има около 58 000 служители. За последните 58 години Паркър постоянно увеличава изплащаните дивиденти на собствениците на акции, което я поставя в топ 5 на рекордите на S&P 500 index за дългосрочно функциониращи компании с постоянно увеличаван дивидент към собствениците на акции. За повече информация можете да посетите интернет страницата на компанията www.parker.com или информационната страница за инвеститорите www.phstock.com.
 
За контакти:
Търговското представителство на Паркър за България
Гр. София 1301, ул Позитано №9, бл 1, вх, Б, ет 2, офис №3.
Инж. Даниел Кузманов
Тел: +359 888 765 455
Факс: +359 2 980 13 44
 
 
 
     
Източник: Паркър Ханифин

Ключови думи: Паркър Ханифин   Parker Hannifin   ъглови клапани    

Fanuc
ABB Bulgaria
FANUC
Подобни статии
Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас
СПМ Инструмент България ЕООД

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


Sales Club Conference 2024
Последно от ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯОНЛАЙН СЪБИТИЯБизнесИндустриално видеоПредстоящоОбяви за работаПроектиТехнологииОбществени поръчки/ТърговеСъбитияЕкспертноКариери
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...