Industry Info  
Festo
Festo

ЛД представи новостите в портфолиото си на фирмена презентация

19.03.2015   |   Събитията
 

В рамките на участието си на международното изложение MachTech & InnoTech 2015 (11-13 март, Интер Експо Център) фирма ЛД организира презентация, посветена на новостите в портфолиото на компанията през настоящата 2015 година. Събитието се състоя на 12 март в изложбена зала 3.

В началото на мероприятието Мартин Кичев, продуктов мениджър в ЛД, приветства присъстващите и представи накратко дейността и структурата на компанията. Той постави акцент на новостите за тази година – продуктите за предаване на движение от SKF и новата гама разходомери от Comac Cal.

Пламен Пешев, продуктов мениджър в SKF България, запозна присъстващите с историята и дейността на компанията. „SKF е единственият производител в световен мащаб, който предлага следните продукти от една марка: ремъци, ремъчни шайби, съединители, вериги, верижни колела, втулки и главини за бърз монтаж”, подчерта той.  Г-н Пешев изрази увереност, че партньорството между SKF и ЛД в областта на решенията за предаване на движение ще гарантира на клиентите на българския пазар качествена и бърза услуга.

Най-новите продукти и приложения, предлагани от ЛД, бяха презентирани от търговския мениджър на компанията Богдан Станков. Сред тях бяха радиалните вентилатори високо, средно и ниско налягане на фирма Elektror, решенията за въздухоподготовка от Omega Air, които отговарят изцяло на европейските изисквания, както и актуалните новости от Camozzi – регулаторите K&P, MX-PRO, AP и PR, пропорционалните сервовентили LR и цилиндрите с обратна връзка за положение 6PF, подходящи за регулиране на дебит и налягане.

Г-н Станков подчерта, че в последните години, наред с конкретните технически решения, ЛД предлага на своите клиенти и допълнителни услуги, сред които: уреди за измерване на дебит, ултразвуков детектор на утечка, SKF лазерно устройство за центриране на ремъчни шайби и други.


В заключение Мартин Кичев разказа на събралите се специалисти за новостите в гамата разходомери на чешката фирма Comac Cal.  Той постави акцент на универсалния модел Flow 38, който се предлага в различни изпълнения според индивидуалните нужди на клиентите. Друга новост в презентацията бе компактният разходомер Flow 33, подходящ за производства с екстремни експлоатационни условия.

Представянето завърши с новостите при Comac Cal, включващи възможностите за настройка на разходомерите през Bluetooth, както и различните видове присъединяване в зависимост от заявката.

     
Източник: TLL Media

Ключови думи: ЛД   Мартин Кичев   Пламен Пешев   SKF България   Camozzi  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас
SPM Instrument

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
B2N
Eвромаркет компресорс

Последно от Събитията

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...