Industry Info  
Festo
Festo

Утре се откриват MachTech&InnoTech и Вода София - 10.03.2015

10.03.2015   |   Начало»Събития
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова
На 11 март т. г. в ИЕЦ София ще бъдат открити изложението за машини, технологии и индустриално оборудване MachTech&InnoTech 2015 и изложението за ВиК оборудване Вода София 2015.
 
Двата B2B форума, които се провеждат до 13 март, събират специалисти от машиностроителния и водния сектор. В рамките на изложенията на 12 и 13 март ще се състоят двустранните бизнес срещи за търговско коопериране и технологичен трансфер между български и чуждестранни фирми B2B MatchMaking.
 
"MachTech&InnoTech се превърна в едно от най-значимите събитията у нас за машиностроителния бранш, като непрестанно търси нови контакти и разширява базата си от изложители. Тази година събитието е с нова тематика - InnoTech, за иновационните технологии в сферата на индустриалната автоматизация, мрежи и софтуер, аналитична апаратура, роботика и мехатроника", обясняват организаторите от ИЕЦ.
 
Тази година индустриален клъстер Електромобили (ИКЕМ) ще си партнира с изложението, за да представи различни видове продукти и услуги на своите членове, както и нова станция за бързо зареждане до 25 минути и нова версия на зарядна колонка за електромобили.
 
"Ежегодно Вода София цели да привлече вниманието на държавните институции и бизнеса върху управлението на водните ресурси в България. Изложението е единственото бизнес събитие в страната във водния бранш и най-голямото в Югоизточна Европа. Форумът цели да ускори внедряването на нови и прогресивни решения в управлението на водните ресурси, както и да демонстрира постиженията и добрите практики между български, и чуждестранни фирми", казват от ИЕЦ.
 
В рамките на събитието ще се проведе седмата конференция Булаква, организирана от БАВ, на тема "Енергийна eфективност в отрасъл ВиК: минимална консумация и максимално производство на енергия, подпомагащи борбата срещу глобалното затопляне".
     
Източник: ИЕЦ

Ключови думи: ИЕЦ   MachTech&InnoTech   B2B MatchMaking   Вода София   ИКЕМ   Булаква  

Област: Предстоящо  

Fanuc
АББ България ЕООД
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас
СПМ Инструмент България ЕООД

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Eвромаркет компресорс
Последно от Събития
Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯОНЛАЙН СЪБИТИЯБизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбития
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...