Industry Info  
Festo
Festo

Нови издания на TLL Media на специализираните изложения от 11 до 13 март

09.03.2015   |   Бизнес
 
Водещото издателство за техническа периодика TLL Media за поредна година ще вземе участие в специализираните международни изложения MachTech&InnoTech 2015, Вода София 2015, Енергийна ефективност и възобновяема енергия 2015 и Save the Planet 2015, които ще се проведат от 11 до 13 март в ИЕЦ, София.
 
На щанд D1 в зала 1 и щанд D1 в зала 4 клиенти и партньори на TLL Media ще могат да получат първите броеве за 2015 г. на Инженеринг ревю - списанието на българската индустрия, Екология & Инфраструктура - списанието за екология, екоинженеринг и инфраструктура, Енерджи ревю - списанието на българската енергетика, ТД Инсталации - списанието за сградни системи, оборудване и инструменти, както и най-новия брой на алманаха на българската енергетика - Енерджи Инфо БГ 2015.
 
Акцентите от международните изложения ще бъдат отразявани онлайн на порталите IndustryInfo.bg, Machinebuilding-Bulgaria.com, Water-Bulgaria.com, Еcology-Bulgaria.com и Renewables-Bulgaria.com.
 
В качеството си на официален медиен партньор на събитието TLL Media ще издава и три е-ежедневника: MachTech&Innotech 2015 Daily, Water Sofia 2015 Daily и Save the Planet 2015 Daily. Те ще излизат във всеки от трите изложбени дни и ще отразяват най-интересното от случващото се на изложението.
 
Новостите от електронните ежедневници ще бъдат публикувани в медийните канали на издателство TLL Media, на официалните сайтове на изложенията, на сайта на изложбения комплекс и в останалите социални онлайн платформи за комуникация на организаторите. Най-интересното от публикациите от изложбените дни ще бъде публикувано под формата на обстойни репортажи в следващите броеве на списанията Инженеринг ревю, Енерджи ревю, Екология & Инфраструктура и South-East European Industrial Market.
     
Източник: TLL Media

Ключови думи: TLL Media   Save the Planet   EE & ВЕ   Вода София   MachTech&InnoTech  

Област: Бизнес  

Fanuc
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
B2N

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...