Industry Info  
Festo
Festo

"Братя Пашев" ще представи Vecoplan HydroDyn на Save the Planet

06.03.2015   |   Технологии
 

Фирма Братя Пашев ще презентира патентованата инсталация за пластмасови отпадъци Vecoplan HydroDyn на специализираното международно изложение за управление на отпадъци и рециклиране Save the Planet, което ще се проведе от 11 до 13 март т.г. в ИЕЦ, София.

Сред акцентите на щанда на фирмата в рамките на изложбата ще бъдат и шредерът V-ECO 900, както и комплексен проект за производство на модифицирано гориво RDF от отпадъци. "Това е първият реализиран проект на фирма Vecoplan през  2014 г. с общ капацитет от 14 000 кг. на час", информират от Братя Пашев.

"Искаме да запознаем българските фирми с най-новите постижения на нашите чуждестранни партньори - ноу-хау, технологии, машини и съоръжения, за оптимално и ефективно преработване и оползотворяване на различни видове отпадъци. Убедени сме, че тяхното прилагане и внедряване е гаранция за успеха на бъдещи инвестиции и намерения на всяка една компания", допълват от фирмата.

     
Източник: Братя Пашев; снимка: Виа Експо

Ключови думи: Братя Пашев   Vecoplan HydroDyn   Save the Planet   V-ECO 900   инсталация за пластмасови отпадъци   RDF гориво  

Област: Екология  

Fanuc
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
B2N

Последно от Технологии

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...