Industry Info  
Festo
Festo

Хофман Консулт стана представител на Morgan Thermal Ceramics

24.02.2015   |   Бизнес
 
От началото на февруари т. г. Хофман Консулт стана представител на Morgan Thermal Ceramics. 
Morgan Thermal Ceramics е лидер в производството и инсталирането на широка гама от топлоизолационни продукти, които намаляват потреблението на енергия и емисии в различни приложения с висока температура за обработка.
 
Продуктите на компанията са предназначени за приложения в разнообразни сектори: енергетика, индустриално производство, транспорт, нефтопреработка, противопожарна охрана, електрически елементи в оборудване за рециклиране и др.
 
В областта на енергетиката голяма част от продуктите на Morgan Thermal Ceramics намират приложение в помещенията за възстановяване на парата (HRSG). Гамата от продукти с индустриално приложение Superwool се отличават с ниска топлопроводимост, ниска биоустойчивост и ниско линейно свиване.
 
Технологиите на Morgan Thermal Ceramics, предназначени за транспортния сектор, отговарят на съвременната нормативна уредба и промените на потребителските предпочитания. Компанията предлага нови материали и системи, необходими за намаляване на шума, висока температура филтрация, топлина и въпроси, свързани с фрикционни, както и нови, материали, които отговарят на всички строги изисквания за техника по безопасност.
 
За нефтохимическата преработвателната промишленост са предназначени продукти с висока температура на изолация на влакното, сред които: Kaowool, Cerablanket, Cerachem, Superwool Fibre, Pyro-Bloc; изолационни огнеупорни тухли: K, JM, TJM.
 
В областта на противопожарна охрана Morgan Thermal Ceramics предлага широка гама от продукти от марката FireMaster - за защита от пожар на въздуховоди, врати, покриви, тунели, пожарозащитни уредби в кораби и морски платформи, кабелни трасета и други критични обекти като вентили, фланци и задвижки.
 
"Решенията на Morgan Thermal Ceramics са предпочитани от много клиенти, тъй като са лесни за инсталиране, а същевременно са много трайни и имат висока якост и съпротивление. Специалистите на компанията предлагат широк спектър от услуги, ориентирани към специфичните изисквания на клиента - от дизайн и разработка до първите инсталационни и последващите изменения, за да намерите най-подходящото изолационно решение", обясняват от Хофман Консулт.
     
Източник: Хофман Консулт

Ключови думи: Хофман Консулт   Morgan Thermal Ceramics   топлоизолационни продукти   топлоизолации   противопожарна охрана  

Област: Бизнес  

Fanuc
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас
Тех Индустри България

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
EcoIndustries

Последно от Бизнес

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПредстоящоОбяви за работаПроекти
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...