Industry Info  
Festo
Festo

TLL Media представя пилотно издание на Save the Planet 2015 Daily

13.02.2015   |   Бизнес
 

Като официален медиен партньор на изложбата за управление на отпадъците и рециклиране Save the Planet 2015, организирана от Виа Експо, българското списание за еко инженеринг и инфраструктура Екология & Инфраструктура и порталът за екология Ecology-Bulgaria.com представят пилотното издание на е-ежедневника Save the Planet 2015 Daily.

Електронният ежедневник ще излиза в рамките на изложбените дни – от 11 до 13 март.

Save the Planet 2015 Daily ще отразява случващото се на изложението – нови продукти и технологии, мнения и анализи на професионалисти и експерти в бранша, фирмени новини за клиенти, партньорства, бизнес инициативи, проекти, реализации, развитието на инициативите, съпътстващи изложбата - конференцията за управление на отпадъците и рециклиране Save the Planet.

Така освен посетителите, и всички специалисти в сектора ще могат своевременно да бъдат информирани за новостите от изложбената зала на Save the Planet 2015, както и за най-новите предложения в бранша. Актуалната информация от електронния ежедневник ще бъде публикувана в медийните канали на издателство TLL Media и на официалния сайт на изложбата Save the Planet 2015.

     
Източник: TLL Media; снимка: Виа Експо

Ключови думи: Save the Planet 2015 Daily   Save the Planet 2015   Екология & Инфраструктура   Виа Експо   управление на отпадъците   рециклиране  

Област: Екология  

Fanuc
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
B2N

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...