Industry Info  
Festo
Festo

Три специализирани е-ежедневника за предстоящите изложения

11.02.2015   |   Бизнес
 
В качеството си на официален медиен партньор на специализираните международни изложения MachTech&InnoTech 2015, Вода София 2015 и Save the Planet 2015, които ще се проведат от 11 до 13 март т.г, издателство TLL Media обявява старта на подготовката на три електронни ежедневника за всяко от изложенията.
 
Трите е-издания: MachTech&Innotech 2015 Daily, Water Sofia 2015 Daily и Save the Planet 2015 Daily, ще се подготвят и издават с подкрепата на Интер Експо Център, Българска асоциация по водите (БАВ) и Виа Експо, като всяко от тях ще излиза през трите изложбени дни - 11, 12 и 13 март.
 
Електронните ежедневници ще отразяват най-интересното от случващото се на изложенията – нови продукти и технологии, мнения и анализи на професионалисти и експерти в бранша, фирмени новини за клиенти, партньорства, бизнес инициативи, проекти, реализации, акцентите от съпътстващата изложенията програма и др.
 
Така освен посетителите, и всички специалисти в секторите, попадащи в обхвата на трите събития, ще могат своевременно да бъдат информирани за новостите от изложбените зали на MachTech&InnoTech 2015, Вода София 2015 и Save the Planet 2015, както и за най-новите предложения в областта на машиностроенето, автоматизацията, електрониката, ВиК, управлението на отпадъци, екологията и др. 
 
Новостите от електронните ежедневници ще бъдат публикувани в медийните канали на издателство TLL Media, на официалните сайтове на изложенията, на сайта на изложбения комплекс и в останалите социални онлайн платформи за комуникация на организаторите.
     
Източник: TLL Media

Ключови думи: MachTech&Innotech 2015 Daily   Water Sofia 2015 Daily   Save the Planet 2015 Daily   ИЕЦ   БАВ   Виа Експо   Инженеринг ревю   Екология & Инфраструктура  

Област: Бизнес  

Fanuc
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
B2N

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...