Industry Info  
Festo
Festo

Двустранни бизнес срещи в областта на екологията на Save the Planet 2015

13.03.2015   |   Предстоящо
 

Международните двустранни бизнес срещи в областта на екологията Go Green to Environment 2015, организирани от Enterprise Europe Network към Българска стопанска камара съвместно с Виа Експо, ще се проведат на 13 март т.г. в Интер Експо Център, София, съобщават организаторите.

Бизнес форумът ще създаде условия за търговско коопериране и технологичен трансфер в областта на околната среда и екологията, енергийната ефективност и възобновяемите енергийни източници, управлението на отпадъци и рециклирането, управлението и третирането на води и др.

Срещите ще осигурят широка международна платформа за създаване на контакти за съвместен бизнес, търсене и предлагане на иновативни продукти, технологии и услуги, необходими за подобряване на екологичните показатели и ресурси на предприятията.

Срещите ще се проведат в рамките на специализираните изложба и форум за енергийна ефективност и възобновяема енергия, международната конференция и изложба за управление на отпадъци и рециклиране Save the Planet и изложението за интелигентни градове за Югоизточна Европа Smart Cities в периода 11-13 Март 2015 г.

Основните сектори, към които е насочен бизнес форумът, са енергийна ефективност, възобновяеми източници, управление на отпадъци и рециклиране, управление и третиране на водни ресурси, интелигентно строителство и градове, услуги и технологии за околната среда.

Крайният срок за регистрация е 28 февруари.

     
Източник: БСК

Ключови думи: Go Green to Environment   БСК   Enterprise Europe Network   Виа Експо   ИЕЦ   SAVE the Planet  

Област: Екология  

Fanuc
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
B2N

Последно от Предстоящо

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...