Industry Info  
Festo
Festo

Предстои първо издание на Save the Life 2015

11.03.2015   |   Предстоящо
 
Първото издание на специализираното изложение и конференция за управление и контрол при бедствия и аварии Save the Life 2015 ще се проведе в София от 11 до 13 март 2015 г., съобщават от Виа Експо. 
 
"Целта на Save the Life е да популяризира международния опит и технологии. Събитието е насочено към инфраструктурни оператори, ръководители на противопожарни служби, спасителни, военни, охранителни и правителствени организации, общини, експерти по градско планиране, архитекти и др.", подчертават организаторите.
 
Изложението представя новостите при системите за ранно оповестяване и наблюдение, аварийно-спасителната техника в случаи на пожар, земетресение, наводнение, както и медицинско оборудване, ИКТ, лични предпазни средства и облекло, гражданска защита, техника за възстановяване и реконструкция и др.
 
Специализираната конференция ще бъде посетена от експерти от Международната асоциация за комуникации относно риска и кризите, Българска академия на науките, Университетите в Цукуба ( Япония) и Рим (Италия) и др. Фокус в нея ще бъде поставен на устойчивостта на градовете, подготовката на гражданите в бедствени ситуации, наличните застрахователни инструменти и др.
 
Паралелно със Save the Life се провеждат и международните събития: Smart Cities (интелигентни градове), Save the Planet (управление на отпадъци) и ЕЕ и ВЕ (енергийна ефективност и възобновяема енергия).  
 
Повече информация може да намерите на сайта на Виа Експо.
     
Източник: Виа Експо

Ключови думи: Save the Life   управление на бедствия и аварии   Via Expo   Виа Експо  

Област: Предстоящо  

Fanuc
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
B2N

Последно от Предстоящо

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...