Industry Info  
Festo
Festo

До 1 октомври - отстъпки за участие в изложението Save the Planet

23.09.2014   |   Бизнес
 
Отстъпки за участие в предстоящото издание на изложението за управление на отпадъците Save the Planet предлагат организаторите от Виа Експо. Традиционното събитие, което събира на едно място технологии и продукти, свързани с екологията, опазването на околната среда и управлението на ресурсите, ще се проведе от 11 до 13 март 2015 г. в София.
 
"Това е едно от водещите събития в региона на Югоизточна Европа, което се утвърди се като платформа за продуктови презентации и обмяна на професионален опит. Изложители от цяла Европа ще представят разнообразие от технологии и оборудване за екологично третиране на отпадъците и тяхното превръщане в нови ресурси", споделят организаторите.
 
"Фирмите, които заявят участието си до 1 октомври, ще получат специална отстъпка. Освен нея те ще могат да се възползват и от таргетиран мейлинг, изпращан в България и чужбина, който ще включва информация само за тяхната фирма", уточняват от Виа Експо.
 
Паралелно с изложението ще се проведе и конференция, по време на която ще бъдат дискутирани теми, свързани с развитието на кръговата икономика, рециклирането на пластмасови отпадъци и др.
 
По същото време ще се проведат още три международни форума - ЕЕ и ВЕ за енергийна ефективност и възобновяема енергия, Интелигентни градове и Save the Life - за управление и контрол при бедствия и аварии.
 
     
Източник: Виа Експо

Ключови думи: Виа Експо   Save the Planet   ЕЕ и ВЕ   Save the Life   управление на отпадъци  

Област: Екология   Бизнес  

Fanuc
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
B2N

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...