Industry Info  
Festo
Festo

Deutsche Messe ще проведе изложения за индустриална автоматизация през септември в Чикаго

31.07.2014   |   Предстоящо
 
Вече е запълнен капацитетът за изложители в тазгодишните издания на мащабните изложения за индустриална автоматизация Industrial Automation North America (IANA) и Motion, Drive & Automation North America (MDA NA), които ще се проведат между 8 и 13 септември в Чикаго, САЩ, съобщиха организаторите от Deutsche Messe. 
 
„В рамките на изложбените форуми най-новите си продукти и решения ще презентират общо 180 компании от цял свят, включително Beckhoff, Elettrici, Festo, Harting, ISUTAMI, Phoenix Contact, Rockwell, THK America и Panasonic. С колективни павилиони ще се представят редица държави като Германия, Италия, Китай, Южна Корея, Тайван и САЩ”, информират организаторите.
 
Тематичният обхват на изложението IANA тази година ще включва новостите в процесната и производствената автоматизация, както и в индустриалните и сградни системи за автоматизация. MDA NA ще постави фокус върху решенията за контрол и пренос на енергия, системите за задвижване, управление на движението и автоматизация. 
 
„Паралелно с двете събития ще се състои и изложбата за производствени технологии IMTS (International Manufacturing Technology Show) – най-старото и най-голямото по рода си събитие в Северна Америка. В програмата са включени още конференция MDA на 9 септември, глобална среща на производителите на 10 септември и обучителен семинар, посветен на ISA стандартите на 10 и 11 септември,”, допълват от Deutsche Messe. 
 
 
 
 
 
 
     
Източник: Deutsche Messe

Ключови думи: Deutsche Messe   Industrial Automation   Motion   Drive & Automation   индустриална автоматизация  

Област: Предстоящо  

Fanuc
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
B2N

Последно от Предстоящо

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...