Industry Info  
Festo
Festo

Първо издание на форума за управление и контрол при бедствия и аварии Save the Life

11.03.2015   |   Предстоящо
 

В дните между 11 и 13 март 2015 г. в София ще се състои първото издание на международното изложение и форум за управление и контрол при бедствия и аварии Save the Life, информираха от Виа Експо, които подготвят събитието.

"Необичайните климатични промени и случващите се промишлени аварии във всички краища по света налагат необходимостта от инвестиции в съоръжения и технологии за наблюдение, ранно предупреждение и оповестяване, минимизиране на щетите, подобряване на контрола и безопасността  в такива ситуации", коментират организаторите.

Целта на форума е да популяризира международния опит и технологии, както и да повиши чувствително информираността на институциите, бизнеса и населението. Внимание ще бъде отделено и на международните системи за реагиране, механизми за координация и финансиране на подобен род дейности.

Събитието ще привлече инфраструктурни оператори, ръководители на противопожарни служби, спасителни, военни, охранителни и правителствени организации, общини, експерти по градско планиране, архитекти и др.

В рамките на изложението ще бъде представено оборудване за техническа поддръжка, сеизмичен инженеринг, специално оборудване и услуги за дейностите по оказване на първа помощ и др.

Други три водещи изложение, насочени към опазване на оклната среда и ефективно използване на енергийните ресурси ще се проведат паралелно със Save the Life. Това са форумите Енергийна ефективност и ВЕИ, Smart Cities (за "интелигентни" градове) и Save the Planet (за управление на отпадъци).

     
Източник: Виа Експо

Ключови думи: Виа Експо   Save the Life   Via Expo   Save the Planet   управление на  

Област: Предстоящо  

Fanuc
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
B2N

Последно от Предстоящо

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...