Industry Info  
Festo
Festo

Трелеборг отличи победителите в първата бизнес практика по иновационен мениджмънт у нас - 17.07.2014

17.07.2014   |   Начало»Бизнес
 

На 16 юли т.г. официално бе закрита първата в страната бизнес практика по управление на иновациите „АПИно – Иновации в действие”, в която се включиха 15 участника от различни учебни заведения. Пилотната инициатива е съвместен проект на Клуб по управление на знания, иновации и стратегии, Трелеборг България и MT&M Колеж и се проведе в рамките на “Академия по иновационен мениджмънт”.

В продължение на повече от месец младите хора работиха в три екипа за решаване на бизнес казуси от реалната практика на фирма Трелеборг в областите медицина, електроника и санитарна техника. „Самият факт, че практиката предизвика интерес сред младите хора е вече успех, а упражненията, посещенията в производственото звено на фирмата и решаването на реални бизнес казуси оказаха силен положителен ефект върху уменията и мисленето на студентите”, коментира Руслан Папазян, генерален директор на Трелеборг Сийлинг Солюшънс България.

На церемонията по официалното закриване г-н Папазян отличи най-иновативните бизнес идеи, разработени от младите хора в рамките на практиката, която се проведе на състезателен принцип. Първа награда в категория „Всеобхватност на индустриалния анализ” спечели концепцията на екипа „Санитарна техника”. Отбор „Електроника” завоюва отличието в категория „Креативност и презентация”, а големите победители в практиката – екип „Медицински приложения”, получиха специален сертификат за отлични постижения от фирма Трелеборг.

Организаторите определиха проекта като успешен пример за партньорство между бизнеса и университетите и изразиха увереност, че това е правилният подход към устойчив растеж на фирмите. „Иновациите са начинът една вече съществуваща организация постоянно да обновява своите бизнес процеси и продукти”, подчерта Руслан Папазян, като добави, че именно иновациите са в основата на растежа и развитието на глобална фирма като Трелеборг, която е на пазара повече от 100 години.

     
Източник: TLL Media

Ключови думи: Трелеборг България   иновационен мениджмънт   АПИно   бизнес практика   MT&M Колеж  

Област: Събития  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас
Webit Expo

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от Бизнес

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...