Industry Info  
Festo
Festo

Schneider Electric в топ 50 на класацията Diversity Leaders 2021 на Financial Times

19.11.2020   |   Бизнес
 
Зa втора поредна година Schneider Electric намери място в топ 50 на лидерите в сферата на разнообразието и приобщаването според независимото проучване сред повече от 100 000 служители, на база на което е направена класацията на вестник Financial Times.
 
През т. г. Schneider Electric се изкачи на 27-а позиция в общото подреждане и зае 2-ро място в своя сектор от общо 850 компании, включени в нея.
 
Класацията на Financial Times Diversity Leaders 2021 оценява постиженията на компаниите за поощряване на всички видове разнообразие, включително баланс между половете, служители с увреждания, отвореност към всички форми на сексуална ориентация, както и присъствие на различни етнически и социални групи, представени в обществото.
 
"Горди сме, че отново получихме признание от Financial Times в доклада им Diversity Leaders. Ние в Schneider Electric носим сериозно отговорността си като водещ работодател да предоставяме равни възможности на всеки, навсякъде и постоянно да създаваме приобщаваща среда за нашите служители”, коментира Шариз Ле, глобален директор Човешки ресурси в Schneider Electric. 
 
Класацията Diversity Leaders 2021 е разработена на базата на независимо проучване сред повече от 100 000 служители от компании с персонал над 250 души в 16 страни: Австрия, Белгия, Великобритания, Германия, Дания, Ирландия, Испания, Италия, Люксембург, Нидерландия, Норвегия, Полша, Финландия, Франция, Швеция и Швейцария. За критерии при анализа се използват и становищата на експерти по човешки ресурси и набиране на персонал.
     
Източник: Schneider Electric

Ключови думи: Schneider Electric   Financial Times   разнообразие   Diversity Leaders  

Област: Събитията  

Мозайка
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Л-Клас
Тех Индустри България

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас специализиран бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДУСТРИЯ
на портала IndustryInfo.bg.
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


LD

Последно от Бизнес

Fanuc
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯТехнологииБизнесОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПроектиПредстоящоОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...