Industry Info  
Festo
Festo - A banner

Rittal представя най-бързия IT шкаф в света

12.11.2020   |   Технологии
 
Rittal ще представи новата си модулна система за сървърни и мрежови шкафове - VX IT, която е наследник на TS-IT. Новият модел позволява по-бърза интеграция на IT инфраструктурите - от отделни мрежови шкафове до цели центрове за данни.
 
Онлайн представянето на VX IT е на 24 ноември т. г. и започва в 10:00 ч.
 
VX IT предлага множество варианти за комбинации, в индустриална среда – със степен на защита IP55, центрове за данни – с 85% вентилирани врати, HPC (High Performance Computing) решения с топлинно натоварване до 45kW на шкаф. Всички тези решения могат да се обединят в модулни ИТ контейнери, Секюрити модулен сейф или Секюрити модулни стаи като енергийно ефективни центрове за данни. Височината на VX-IT варира от 15 до 52 U.
 
"Целият ни опит, натрупан в многобройни IT в цял свят, е използван при разработката на новата IT шкаф-система. VX IT означава бързина, гъвкавост и модулност", коментира Уве Шарф, управляващ директор на IT и индустриалните бизнес звена в Rittal и директор Маркетинг.
 
Rittal VX IT може да се конфигурира и поръчва онлайн, като при конфигурирането се изгражда 3D модел, допълнен с аксесоари.
 
"Всички варианти на VX IT, проектирани с конфигуратора, вече са тествани и сертифицирани с всичките им компоненти в съответствие с международните стандарти като UL 2416, IEC 60950 и IEC 62368", допълниха от Rittal.
 
VX IT предлага съвместимост със съществуващите Rittal RiMatrix системи и други IT инфраструктури, изградени с компоненти на Rittal. 
     
Източник: Rittal

Ключови думи: Rittal   Rittal VX IT   IT шкаф   IT инфраструктура  

Област: Бизнес  

Мозайка
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Л-Клас
Тех Индустри България

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас специализиран бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДУСТРИЯ
на портала IndustryInfo.bg.
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


LD

Последно от Технологии

Fanuc
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯТехнологииБизнесОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПроектиКариериПредстоящоОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...