Industry Info  
Festo
Festo - A banner

Фирма за енергиен мониторинг от ЮАР търси български партньори

27.08.2018   |   Бизнес
 
Компания за енергиен мониторинг от ЮАР търси бизнес партньори от България за дългосрочно сътрудничество, съобщиха от Дирекция Международно сътрудничество и международни организации към Българската търговско-промишлена палата (БТПП).
 
Компанията работи в областта на системи за управление на данни за енергиен мониторинг и автоматично дистанционно отчитане на потреблението на вода, ток, газ и енергия от възобновяеми източници. Има разработена софтуерна платформа, посредством която може да се събират данни от различните модели измервателни уреди, да се генерират репорти в зависимост от клиентските нужди, както и да се предоставя анализ и потребителски решения, които покриват широк спектър от изисквания за измерване, одит и верификация на системите за измерване.
 
Сред реализациите на фирмата са проекти на Световната Банка в Близкия Изток и работа като подизпълнител по обществени поръчки с фирми от Норвегия и в редица страни на Африка. Повече информация може да намерите тук.
     
Източник: БТПП; Снимка: Dreamstime

Ключови думи: БТПП   ЮАР   енергиен мониторинг   възобновяема енергия   дистанционно отчитане  

Област: Бизнес  

Мозайка
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Л-Клас
Тех Индустри България

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас специализиран бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДУСТРИЯ
на портала IndustryInfo.bg.
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


LD

Последно от Бизнес

Fanuc
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯТехнологииБизнесОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПроектиКариериПредстоящоОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...