Industry Info  
Festo
Festo

Форум с международно участие представя възможностите за повишаване на енергийната ефективност

16.05.2018   |   Предстоящо
 
На 16 и 17 май т. г. в зала "Киев" на парк-хотел "Москва", София, ще се проведе двудневен форум с международно участие "Енергийна ефективност - възможности и предизвикателства пред общините и бизнеса в Република България". На едно място ще се съберат представители на общините, които са бенефициенти по европейските проекти за енергийно обновяване, заедно с представители на реалния бизнес, който участва в изпълнението на проектите. Събитието предоставя възможност за поставяне на всички отворени въпроси, както и начин да се потърси тяхното решение, с участието на експерти от всички заинтересовани области.
 
Форумът ще застъпи широк кръг от теми, сред които са "Европейска и национална рамка за енергийна ефективност. Задължения, отговорности и водещата роля на общините", представена от Ивайло Алексиев от Агенцията за устойчиво енергийно развитие (АУЕР), "Предпоставки и механизми за съфинансиране на енергийна ефективност", представена от Цвета Наньова - изп. директор на Българо-австрийска консултантска компания, "Интелигентните градове и новаторските методи на енергийно обновяване", представена от архитект Мартина Ненова от Направление "Архитектура и градоустройство" към Столична община. Конференцията ще се спре и на европейските политики и стратегии на регионално и местно равнище, с успешни примери от Австрия, представени от Нахме Алтман-Мавадат от Австрийската енергийна агенция – основен партньор на събитието.
 
Акцент на форума е дискусията между участниците и представителите на ОП "Региони в растеж" и Министерството на регионалното развитие и благоустройството. Темата на панела с практически насоки е "От заданието до одита или как да избегнем често срещани грешки при изпълнението и отчитането на проекти по ОП "Региони в растеж".
 
Организаторите на форума предлагат информационен пакет на всеки участник, като в билета за участие са включени също и обяд и няколко networking кафе-паузи, по време на които участниците ще могат да установят личен контакт и да потърсят общите си интереси за успешно партньорство.
     
Източник: DMI Events; Снимка: Dreamstime

Ключови думи: DMI Events   енергийна ефективност   АУЕР   ОП Региони в растеж  

Област: Предстоящо  

Мозайка
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Л-Клас
Тех Индустри България

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас специализиран бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДУСТРИЯ
на портала IndustryInfo.bg.
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


LD

Последно от Предстоящо

Fanuc
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯТехнологииБизнесОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПроектиПредстоящоОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...