Industry Info  
Festo
Festo

Хенлих въведе собствена гама въздушни охладители

05.12.2017   |   Технологии
 
Хенлих представи на българския пазар собствена гама въздушни охладители, произвеждани от Хенлих кулинг технолоджис в Австрия. Те намират приложение за охлаждане на масла, етилен-гликол и вода в затворени системи.
 
Въздушните охладители се произвеждат с променливотоков, постояннотоков или хидравличен мотор, като могат да бъдат окомплектовани с допълнителна помпа, която принудително да циркулира течността през охладителя.
 
"Нашите модели са проектирани за статично налягане до 26 bar, температури до 120°C и охлаждаща мощност до 250 kW. Охлаждащият елемент е от алуминий, мед или неръждаема стомана, перката е от усилена пластмаса, металните плоскости са от въглеродна стомана и защитната решетка е от поцинкована стомана. Допълнително могат да бъдат добавени термостат и вграден байпас. Основните предимства на предлаганите от Хенлих охладители са кратък срок на доставка, компактен дизайн, лесен монтаж, здрава конструкция, нисък пад на налягане, ефикасно охлаждане и дълъг експлоатационен живот", коментираха от компанията.
 
"Богатият ни опит и широки складови наличности от готови елементи за сглобяване ни позволяват да заменим в най-кратък срок съществуващо изделие в работеща система. Можем да изработим и доставим поръчкови охладители от нестандартни материали по желание на клиента", допълниха Хенлих.
     
Източник: Хенлих

Ключови думи: Хенлих   Hennlich   въздушни охладители   Хенлих кулинг технолоджис  

Област: Технологии  

Мозайка
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Л-Клас
Тех Индустри България

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас специализиран бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДУСТРИЯ
на портала IndustryInfo.bg.
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


LD

Последно от Технологии

Fanuc
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯТехнологииБизнесОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПроектиПредстоящоОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...