Industry Info  
Festo
Festo

Михалково откри нов логистичен център за бутилиране на вода

21.09.2017   |   Инвестиции
 
Нов логистичен център за бутилиране на минерална вода откри Михалково при Околовръстен път Пловдив – Южна дъга, съобщиха от компанията. Официалната церемония по откриването се проведе на 19 септември т.г., а гости бяха областният управител на област Смолят Недялко Славов, заместник-областният управител на Пловдив Димитър Керин, кметът на община Смолян Никола Мелемов, кметът на с. Михалково Василка Бечева, редица партньори на компанията и др.
 
Логистичният център разполага с помещение за осигуряване на административно обслужване и складова база, оборудвана с най-новата в технологично отношение автоматизирана складова шатъл система. От фирма Михалково поясниха, че тази система позволява по–рентабилно, лесно и сигурно използване на стелажите и едновременно с това увеличава значително полезно-използваемата площ и повишава капацитета на съхранение.
 
"След като миналата година в Михалково построихме и открихме една прекрасна чешма с естествено газирана вода за хората, тази година изпълнихме и нашата следваща голяма цел – логистичния център в Пловдив", заяви изпълнителният директор на компанията Димитър Дългъчев.
     
Източник: Михалково

Ключови думи: Михалково   логистичен център   Пловдив   минерална вода   бутилиране  

Област: Реализации  

Мозайка
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Л-Клас
Тех Индустри България

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас специализиран бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДУСТРИЯ
на портала IndustryInfo.bg.
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


LD

Последно от Инвестиции

Fanuc
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯТехнологииБизнесОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПроектиПредстоящоОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...