Industry Info  
Festo
Festo

Започна Intersolar Europe 2012

13.06.2012   |   Събитията
 

На 13 юни т. г. започна международното изложение за соларна енергия Intersolar Europe 2012, което се провежда до 15 юни в Мюнхен. То представя най-новите технологични разработки в областта. Целта му е да запознае специалистите с възможностите и условията, необходими за постигане на възможно най-високите квоти за производство на соларна енергия.

В рамките на тазгодишното издание участват над 1900 изложители от 49 страни, които заемат 170 000 кв. м изложбена площ, разпределена в 15 зали и открити пространства. По данни на организаторите, 54% от изложителите за 2012-та са чуждестранни компании. Германия като домакин участва с 871 изложители, последвана от Китай с 388, Италия - 78, Испания с 48, а Тайван и Австрия с по 46 компании. В Intersolar Europe 2012 участват 5 български компании: Bulgasun, International Power Supply, Юпитер Холдинг, МАТ и Соларпро. 

Изложението, организирано от Solar Promotion, Pforzheim и Freiburg Wirtschaft Touristik und Messe, се фокусира върху всички аспекти на фотоволтаичните технологии, PV производствени технологии и соларните термални технологии.

Два дни преди изложението започва и съпътстващата го конференция (11-14 юни), на която са поканени общо 400 лектори, а организаторите очакват около 2500 участници. Тази година основни теми, които ще дискутират експертите в соларната индустрия, са съхранението на електричество и присъединяването към електрическите мрежи.

Списък с изложителите, програма на конференцията и допълнителна информация за Intersolar може да откриете в официалния сайт на изложението.

     
Източник: Intersolar

Ключови думи: соларна енергия   фотоволтаици   ВЕИ   Intersolar Europe  

Област: Събития  

Мозайка
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Л-Клас
Тех Индустри България

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас специализиран бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДУСТРИЯ
на портала IndustryInfo.bg.
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


LD

Последно от Събитията

Fanuc
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯТехнологииБизнесОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПроектиПредстоящоОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...