Industry Info  
Festo
Festo

Софийска вода реализира проекти за над 5 млн. лв. през лятото на 2017 г.

02.08.2017   |   Инвестиции
 

Софийска вода изпълнява проекти за над 5 млн. лв. през активния строителен сезон на т. г., съобщиха от компанията. Най-мащабният от тях е на стойност 1 980 000 лв. и включва изграждане на канализация и подмяна на съществуващ водопровод в квартал "Горубляне". Очаква се проектът да бъде завършен през януари 2018 г.

Други значими настоящи проекти на Софийска вода са реконструкцията и изместването на водопровод по бул. "Джавахарлал Неру", реконструкцията на уличните канали в северното и южното платно на бул. "Дондуков", реконструкцията на стоманен уличен водопровод с даметър 500 мм по бул. "Асен Йорданов". Ремонт се извършва и по бул. "Сливница", във в.з "Симеоново-Драгалевци III ч" се изгражда нов водопровод, а в с. Войнеговци се подменят етернитовите тръби с нови водопроводни тръби успоредно с изграждането на нова битова канализация.

Направените инвестиции са в рамките на новия бизнес план на Софийска вода за периода 2017-2021 г., чиито основни цели са подобряване на ВиК инфраструктурата, обслужването на клиентите, намаляване на загубите на вода и опазване на околната среда.

     
Източник: Софийска вода

Ключови думи: Софийска вода   ВиК инфраструктура  

Област: Инвестиции  

Мозайка
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Л-Клас
Тех Индустри България

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас специализиран бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДУСТРИЯ
на портала IndustryInfo.bg.
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


LD

Последно от Инвестиции

Fanuc
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯТехнологииБизнесОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПроектиПредстоящоОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...